Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο άτυχα τον Ιούλιο

Με συννεφιά και κρύο θα είναι ο Ιούλιος για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα ή έχεις σε αυτά τον Ωροσκόπο σου

Παπασταύρου Λίντα
Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο άτυχα τον Ιούλιο

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Ιούλιος δε θα σου φερθεί με το γάντι, αντίθετα, θα σου βάλει αρκετά εμπόδια που θα σε φτάσουν στα όριά σου. Δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια θέματα σου παρουσιαστούν!

Με συννεφιά και κρύο θα είναι ο Ιούλιος για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα ή έχεις σε αυτά τον Ωροσκόπο σου:

ΣΚΟΡΠΙΟΙ, ΤΑΥΡΟΙ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Προκλήσεις και απρόοπτα

Εσύ που ανήκεις σε ένα από τα παραπάνω ζώδια και είσαι του α', του β' ή του γ' δεκαημέρου παραμένεις στη λίστα με αυτών που θα ταλαιπωρηθούν τον Ιούλιο. Αφ' ενός με την έλευση του Ερμή, της Αφροδίτης και αργότερα του Ήλιου στον Λέοντα έχουμε το "ξύπνημα" του Πλούτωνα στον Υδροχόο, αν είσαι των πρώτων ημερών του ζωδίου σου, που θα βγάλει ένστικτα, απωθημένα, μυστικά και αποκαλύψεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις με όλα τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου και τα επαγγελματικά σου, που μπορεί να φέρουν και το τέλος μιας κατάστασης. Αφ' ετέρου, με τον Άρη στον Ταύρο, έως τις 21/7, τα πράγματα δεν θα κυλήσουν ευχάριστα σε αυτούς τους τομείς. Εντάσεις, καβγάδες και μαλλιοτραβήγματα θα είναι συχνό φαινόμενο, ενώ προκλήσεις και απρόοπτα θα φέρουν τα πάνω κάτω, με τη σύνοδο Δία-Ουρανού, αν είσαι του γ' δεκαημέρου. Από εκεί και πέρα, με τον Άρη στους Διδύμους, όλο το ανάστατο σκηνικό θα μεταφερθεί στα οικονομικά και τα ερωτικά σου, αλλά αυτά θα τα πούμε τον επόμενο μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ, ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΚΡΙΟΙ, ΖΥΓΟΙ: Όλα τα μυστικά στη φόρα

Η αλήθεια είναι ότι μόνο αν είσαι των πρώτων ημερών του ζωδίου σου θα ταλαιπωρηθείς κι αυτό... κατά καιρούς, με τις αντιθέσεις του Ερμή, της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Λέοντα που επηρεάζουν τα οικονομικά και τα ερωτικά σου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, τομείς που θα έχεις "παθητικό" και ενδεχομένως "απώλειες", αφού είτε θα πέσεις σε τοίχο είτε θα μάθεις τόσα πολλά που κρύβονται και πλέον οι οριστικές αποφάσεις και οι ρήξεις θα είναι μονόδρομος. Ίσως είναι όμως και μια ευκαιρία να ξεφορτωθείς "βάρη" και να κάνεις μια καινούργια αρχή απαλλαγμένος και χωρίς σκελετούς στη ντουλάπα. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να αρχίσεις από το μηδέν, από το τίποτα και να χτίσεις σιγά-σιγά, σε στέρεη βάση, παρά να προσπαθήσεις να σώσεις ό,τι δε σώζεται γιατί θα σπαταλήσεις αρκετό χρόνο και ενέργεια και τελικά δε θα καταφέρεις απολύτως τίποτα, καθώς η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη.

  • Διάβασε επίσης:
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved