Ιούλιος 2024: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Είναι το στρώμα σου διπλό; Αν δεν είναι... θα γίνει σύντομα

Παπασταύρου Λίντα
Ιούλιος 2024: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Αν ανήκεις σε ένα από ταζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η. Ο Ιούλιος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου, άλλωστε είναι ο μήνας των ερωτευμένων και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις τώρα.

Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα. Εννοείται ότι αν έχεις Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, είναι πολύ πιο πιθανό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι τις 11 Ιουλίου, με την Αφροδίτη απέναντί σου, έχουν μπει οι βάσεις για να βρεις τον/ην υποψήφιο/α της καρδιάς σου και μάλιστα στις 3, 8 και 11 ενδεχομένως να έχεις αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις το μπαμ, αφού τραβάς και τις πέτρες, οπότε φρόντισε να είσαι -όσο περισσότερο- γίνεται έξω, αν ανήκεις στο β' ή γ' δεκαήμερο. αν σε ενδιαφέρει να ζευγαρώσεις. Από εκεί και πέρα σε περιμένουν καυτές νύχτες, που θα ζήσεις, αν πεις το "ναι" σε ένα άτομο που όπως όλα δείχνουν θα πληροί τα υψηλά στάνταρ σου και θα καταφέρει να σου κλέψει την καρδιά με το ταμπεραμέντο και την συναισθηματική γενναιοδωρία του. Αν είσαι των πρώτων ημερών όμως καλό θα ήταν ελέγξεις τις ανάγκες σου και να μην ενδώσεις, εκτός αν ψάχνεσαι για μια δυνατή, αλλά εφήμερη εμπειρία.

ΚΡΙΟΣ

Ελκύεις πολύ Κριέ και η έλξη σου θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τον Ιούλιο, με τον Ερμή, την Αφροδίτη και μετά τον Ήλιο να μαζεύονται στον 5ο οίκο σου. Αν είσαι, λοιπόν, μόνος, τώρα είναι η ευκαιρία να βρεις το αντικείμενο του πόθου σου και να γίνει το ταίρι σου. Ας μην ξεχνάμε ότι με Δία στον 3ο θρονιασμένο, οι έξοδοι, οι βόλτες και κατ' επέκταση οι καινούργιες γνωριμίες και επαφές δε θα σου λείψουν. Με την ορμή, δε, του Άρη από τον 2ο οίκο σου δε θα σου είναι και δύσκολο να διεκδικήσεις και να αποκτήσεις όποιον/α θέλεις. Μάλιστα, έρωτας ξαφνικός είναι πιθανός γύρω στις 15. Πρόσεξε όμως τη ζήλια και τις... κτητικές σου διαθέσεις, αν είσαι των πρώτων ημερών, θα προκαλέσουν καβγάδες και εντάσεις, δε θα βρίσκεις ησυχία και τελικά θα βγεις εσύ ο χαμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις κι εσύ να περιμένεις πολλά και όμορφα τον Ιούλιο και δεν το λέμε για να σε κανακέψουμε, αλλά γιατί όντως, θα βάλει φωτιά (μεταφορικά) στις μέρες και τις νύχτες σου. Με τον Ερμή ως και τις 2/7, την Αφροδίτη ως τις 11/7 και τον Ήλιο έως και τις 21 πάνω σου, θα δεις μεγάλη διαφορά, από τον τρόπο που σε προσεγγίζουν και σε πολιορκούν, ακόμα και σε μια έξοδό σου ή από γνωριμίες, που ενδεχομένως να κάνεις μέσω φίλων ή γνωστών. Μάλιστα, μια, που ενδεχομένως να ξεκινήσει χαλαρά, να μετατραπεί σε φουλ ερωτική. Ε, μετά, ποιος σε πιάνει. Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος περνούν σταδιακά στον 2ο οίκο σου και το παιχνίδι τώρα θα αρχίσει! Κι εσύ θα πάρεις τα πάνω σου παραπάνω, θα κάνεις το κομμάτι σου, θα έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και φυσικά περισσότερα τυχερά, ιδίως αν έχεις γεννηθεί από τα μισά του α' δεκαημέρου έως τα μισά του γ' δεκαημέρου. Εσύ των πρώτων ημερών να προσέξεις όμως γιατί η πολύ καταπίεση και η υπερπροστασία θα έχει ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved