Ιούλιος 2024: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Ευχάριστες ή δυσάρεστες; Θα φανεί από τα καμώματα των πλανητών

Παπασταύρου Λίντα
Ιούλιος 2024: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Ο Ιούλιος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αν είσαι Ιχθύες ή Παρθένος των πρώτων ημερών, καθώς η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα, που "χτυπά" τον 6ο-12ο ηλιακό σου οίκο δεν είναι παίξε-γέλασε. Φέρνει δυσάρεστες εξελίξεις και καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείονται και προβλήματα με συναδέλφους ή υπαλλήλους σου. Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει τόσο για τις 12 όσο και για τις 23 Ιουλίου. Από την άλλη, έντονο κλίμα και αρκετές ανταγωνιστικές διαθέσεις, αντιδράσεις, λογομαχίες ή αντιρρήσεις δημιουργεί και ο Άρης, που περνά στους Διδύμους, στις 20/7, επηρεάζοντας εσένα του α' δεκαημέρου, αφού προσβάλλει τον άξονα 10ου και 4ου οίκο σου, αντίστοιχα. Απρόσμενες εξελίξεις και αποφάσεις που θα σε ξαφνιάσουν ή θα σε... ξεπεράσουν να περιμένεις κι εσύ του γ' δεκαημέρου, γύρω στις 22/7.

Δυσκολίες θα συνεχίσεις να έχεις κι εσύ που είσαι Λέοντας του γ' δεκαημέρου, αφού τόσο η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο, όσο και το τετράγωνο του Ερμή σου με τον Ουρανό, θα σε αιφνιδιάσουν δυσάρεστα.

Όσο για εσένα που είσαι Αιγόκερως του α' δεκαημέρου, μια φαγωμάρα θα την έχεις στη δουλειά, από τις 20 του μήνα και μετά, εκτός αν πέσεις με τα μούτρα, να τελειώνεις ό,τι έχεις από εργασιακές υποχρεώσεις, ώστε να ξεκινήσεις την άδειά σου ξέχνοιαστος.

  • Κουκλάκι ζωγραφιστό, θα είσαι εσύ Ιχθύ και Σκορπιέ, γεννημένε από τη μέση του α' έως και όλο το β' δεκαήμερο, με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Ήλιο να λάμπουν στον 6ο και 10ο ηλιακό σου οίκο αντίστοιχα. Να περιμένεις επιπλέον απολαβές, εύσημα, δωράκια και ευκαιρίες να αναδειχθείς. Πάντως δε θα κακοπεράσεις καθόλου, ενώ οι σχέσεις σου με ανωτέρους και προϊσταμένους θα είναι καταπληκτικές.
  • Κι εσύ Ζυγέ του γ' δεκαημέρου, μια χαρά θα είσαι έως τις 11 του μήνα, αφού κανείς και τίποτα δε θα χαλάσει τη ζαχαρένια σου. Λίγο την επαφή με την πραγματικότητα μην χάσεις, κι όλα καλά θα πάνε. Μετά, όλα θα κυλήσουν σχετικά εύκολα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα έχεις επαγγελματικές σκοτούρες. Αν χτυπήσεις και μια άδεια εκεί μετά τις 15 του μήνα, ακόμα καλύτερα...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved