Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Αύγουστο

Ζόρικος θα είναι ο Αύγουστος για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα ή έχεις σε αυτά τον Ωροσκόπο σου

Παπασταύρου Λίντα
Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Αύγουστο

Αν ανήκεις σε κάποιο από ταζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Αύγουστος θα είναι κάπως σκληρός μαζί σου, βάζοντάς σου αρκετά εμπόδια που θα σε φτάσουν στα όριά σου. Δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια θέματα σου παρουσιαστούν!

Με συννεφιά και κρύο θα είναι ο Αύγουστος για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα ή έχεις σε αυτά τον Ωροσκόπο σου:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κόντρα στην κόντρα

Με τον Άρη στο 10ο οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σου, το σίγουρο είναι ότι δε θα πάρεις ανάσα, εσύ του β' δεκαημέρου και γ' δεκαημέρου. Όχι μόνο γιατί η ίδια η δουλειά ή οι απαιτήσεις των άλλων θα αυξηθούν, αλλά θα έχεις να αντιμετωπίσεις έντονο ανταγωνισμό, αρκετές διαφωνίες (ενίοτε και χωρίς σοβαρά επιχειρήματα) και αντιδράσεις για τις... αντιδράσεις. Τα τετράγωνά του με τον Κρόνο και την Αφροδίτη σου σίγουρα δεν εγγυόνται καμία σταθερότητα, ούτε και χαλάρωση και στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, εφ' όσον ανταγωνισμοί και προβλήματα "καλοκαιριάτικα" θα σε κάνουν να... σιχτιρίσεις. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχεις και την αντίθεση της Αφροδίτης σου με τον Κρόνο, αλλά και με τον Ποσεδώνα που δημιουργούν μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα και απογοητεύσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Οι όψεις Άρη και Αφροδίτης με τον Δία χειρότερα κάνουν τα πράγματα, καθώς επικρατεί μια υπερβολή σε όλα, οπότε μόνο τυχερές δε θα θεωρηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην παίρνεις φόρα

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, αν είσαι του β' δεκαημέρου, μεγάλο ζόρι δε θα έχεις κατά το μεγαλύτερο κομμάτι του Αυγούστου, μιας και θα συμβαδίζει με τον Δία στο ζώδιό σου, εκτός από το τετράγωνό του με τον Κρόνο, καθώς εκεί που νόμιζες ότι θα σαρώσεις τα πάντα και ήσουν φουλ στην αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά, θα σε πιάσει... λάστιχο. Αρκετά θα σε επηρεάσει και ο Ερμής, ως κυβερνήτης σου, που είναι ανάδρομος και εκτός του ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενδεχομένως να φέρει και... απρόσμενες εξελίξεις στη δουλειά σου ή αποκαλύψεις για "παλιές" ιστορίες που ούτε καν είχαν περάσει από το μυαλό σου, χαλώντας την θετική εικόνα που είχες για κάποια πρόσωπα. Τέλος, αν είσαι του γ' δεκαημέρου, να κρατάς τις επιφυλάξεις σου και να μην παίρνεις μεγάλη φόρα γιατί σίγουρα κάποια πράγματα, κυρίως όσον αφορά στα οικογενειακά και το σπίτι ή τη δουλειά σου, δεν είναι όπως τα βλέπεις ή τα νόμιζες και θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα εμπιστοσύνης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μεγάλη αστάθεια.

Με τον Άρη στον 7ο οίκο σου, αν είσαι του β' δεκαημέρου, οι σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, θα είναι σε εμπόλεμη ζώνη και οι τσακωμοί, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι συχνό φαινόμενο, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στο να τα βροντήξεις κάτω και να φύγεις, αφού άκρη δε θα βγαίνει. Μια κουβέντα θα λες, δέκα θα απαντάει το ταίρι σου ή ένας συνάδελφός σου, μόνιμα θα είναι σε διαφωνία μαζί σου και όπως όλα δείχνουν το να συνεννοηθείτε και για τα πιο απλά πράγματα θα είναι μάλλον δύσκολο. Από την άλλη, θα τραβάς άτομα ελαφρώς ανισόρροπα, που δεν ξέρουν τι θέλουν και παρ' όλα αυτά θα έχουν και... άποψη, γι' αυτό αν θέλεις την ηρεμία σου, πρόσεξε και κράτα χαμηλά τα επίπεδα του ενθουσιασμού σου. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα φέρουν διχασμούς, διαχωρισμούς και αρκετά προβλήματα με άτομα του περιβάλλοντός σου ενώ, αν είσαι του γ' δεκαημέρου, να περιμένεις ανταγωνισμούς, ζήλιες, ρήξεις, ακόμα και χωρισμό, οπότε ούτε από εκεί είσαι καλυμμένος. Έχε δε τα μάτια σου δεκατέσσερα προς το τέλος του μήνα, κράτα μικρό καλάθι και μην εμπιστεύεσαι κανέναν.

ΙΧΘΥΕΣ: Επίθεση από το πουθενά

Ο Άρης στους Διδύμους, αν είσαι του β' δεκαημέρου, από τις 4/8 θα αρχίσει να προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στο περιβάλλον σου και να σου στερεί στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής γαλήνης, εξ αιτίας των καβγάδων μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις τη θέση του ενός ή του άλλου, αλλά και το χώσιμο της μύτης τους στην προσωπική σου ζωή. Ο καθένας θα έχει λόγο και γνώμη, ακόμα κι αν δε του τα ζητήσεις και σαν να μην έφταναν αυτά, ανακατώματα και μπερδέματα θα έχεις και σε περιουσιακά θέματα, ενώ στο μενού περιλαμβάνονται και ζημιές στο σπίτι σου. Διακυμάνσεις και αστάθεια αναμένονται και στον χώρο εργασίας ή την υγεία σου, ενώ παίζει και να υπάρξουν αρκετές ξαφνικές αλλαγές, που θα σε αποσυντονίσουν, το λιγότερο... Από εκεί και πέρα, το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο σου μόνο προβλήματα δημιουργεί πάλι στο σπίτι σου ενδεχομένως και με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ της Αφροδίτης απέναντί σου με τον Κρόνο, αλλά και τον Άρη και τον Ποσειδώνα σου, αν είσαι του γ' δεκαημέρου στοχεύουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου αναμένονται αρνητικές εξελίξεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved