Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Αύγουστο

Αυτά που θα έχουν εύνοια δεν είναι πολλά

Παπασταύρου Λίντα
Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Αύγουστο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Αύγουστο του 2024, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά ή -ακόμα καλύτερα- αν έχεις εκεί τον Ωροσκόπο σου, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Αύγουστο δεν είναι πολλά και σου εξηγούμε αμέσως το γιατί!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εννοείται ότι εσύ του α' δεκαημέρου είσαι ο πλέον ευνοημένος του Αυγούστου, με τον Ερμή (πριν γυρίσει ανάδρομος, στις 5/8) και την Αφροδίτη να περνούν διαδοχικά στην Παρθένο και τον 8ο οίκο σου να αυξάνουν και τη λίμπιντο αλλά και τα χρήματά σου, κυρίως από αποζημιώσεις, ασφάλειες, δάνεια και επιχορηγήσεις. Παλιοί και νέροι έρωτες θα εμφανιστούν, θελκτικός θα είσαι, λεφτά θα έχεις, όχι τρελά, αλλά τόσα όσα σου χρειάζονται για να περάσεις (ενδεχομένως) τις διακοπές σου ξένοιαστος. Εσύ που είσαι γεννημένος μέχρι τη μέση του β' δεκαημέρου, έχεις τον Δία στον 5ο οίκο που όταν συναντηθεί με τον Άρη στους Διδύμους, στις 14/8 θα σε απογειώσει ερωτικά και δεν αποκλείεται να πάρεις κι ένα ρίσκο ή μια επένδυση που θα σου βγει. Η Νέα Σελήνη απέναντί σου έχει κι αυτή άρωμα Δία, οπότε μπορεί και να προχωρήσεις σε μια σχέση ή συνεργασία, ενώ στις 7, το εξάγωνο του Ήλιου στον 7ο οίκο σου μαζί του πάλι φέρνει ευκαιρίες, θετικές εξελίξεις και καινούργιες προοπτικές στους παραπάνω τομείς.

ΛΕΩΝ

Ε ναι, μετά από αρκετό καιρό ήρθε κι η δική σου η σειρά να χαρείς, αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο ή μέχρι τα μισά του β' δεκαημέρου. Ερμής και Αφροδίτη σου φέρνουν ευκαιρίες και καινούργιες προοπτικές για να πάρεις χρήματα, να βρεις μια διαφορετική πηγή εσόδων ή να οργανώσεις τα οικονομικά σου, αποφεύγοντας περιττές σπατάλες και χαλώντας λεφτά σε πράγματα που έχουν ουσία ή θα σου αποφέρουν κέρδη στο άμεσο μέλλον. Δεν αποκλείεται και να κάνεις μια συμφέρουσα αγορά ή επένδυση. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 4/8 και το εξάγωνο του Ήλιου σου με τον Δία, στις 7/8 έχεις την δυνατότητα να πρωτοστατήσεις, να λάμψεις, να γοητεύσεις και να κάνεις μια φρέσκια αρχή στην προσωπική σου ζωή. Ίσως κάνεις και γνωριμίες που κοινωνικά θα σε απογιώσουν ή να αναδειχτείς μέσα από μια ομάδα, κύκλο κλπ. Ερωτικά, επίσης, σε όποιο από τα δύο δεκαήμερα, που αναφέραμε, ανήκεις, θα δώσεις ρεσιτάλ.

ΤΑΥΡΟΣ

Όπως όλα δείχνουν κι εσύ θα είσαι από εκείνους που θα περάσουν ένα όμορφο Αύγουστο και άκρως ερωτικό, αν είσαι γεννημένος στο α' έως τα μέσα του β' δεκαημέρου, αφού οι πλανήτες (κυρίως η Αφροδίτη) θα φροντίσουν γι' αυτό, καθώς σχεδόν ολόκληρο τον μήνα να βρίσκεται στον 5ο οίκο σου. Νωρίτερα θα περάσει και ο Ερμής, αν και στις 7/8 θα γυρίσει ανάδρομος κι αυτό μπορεί να φέρει αναμνήσεις και πρώην, που βέβαια, αν ήθελες να γυρίσει ή δεν είχες ξεπεράσει, δε θα σε χαλάσει καθόλου. Από την άλλη, εσύ που είσαι γεννημένος μέχρι τα μισά του β' δεκαημέρου, θα έχεις Άρη και Δία στον 2ο οίκο σου που ναι μεν θα σε αναγκάσουν να ξοδέψεις το κάτι παραπάνω, αλλά και να ρισκάρεις για να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ, υλικό ή αισθηματικό, γύρω στις 14/8 κι όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, κανείς δε μπορεί να σε σταματήσει. Η διεκδίκηση και η κατάκτηση του οτιδήποτε λαχταράς περισσότερο είναι δεδομένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τελευταία κι όχι καταϊδρωμένη είσαι εσύ που έχεις γενέθλια στο α' έως και τη μέση του β' δεκαημέρου, γιατί από εκεί και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα... Ερμής και Αφροδίτη σε κάνουν το Νο 1 άτομο προς ζήτηση (κυρίως η δεύτερη), σου δίνουν γοητεία, δημοφιλία και σε βοηθούν να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, σύμφωνα με τα δικά σου στάνταρ. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες και επαφές, όπως και έρωτες, αφού η έλξη σου είναι δεδομένη. Με τον Ερμή βέβαια, όσο είναι στο ζώδιό σου, ως ανάδρομος (5/8-14/8) θα έχεις κάποια πισωγυρίσματα (και επιθυμίες για πρώην) και καθυστερήσεις ή αναβολές σε σχέδιά σου, αλλά από εκεί και πέρα θα είσαι ελεύθερη να προχωρήσεις τα πλάνα σου. Τώρα, ο Δίας, στα επαγγελματικά σου, μπορεί να δημιουργήσει ένα μικρό χαμό από το τίποτα, αλλά αν είσαι σε διακοπές, δε θα σε απασχολήσει. Δεν αποκλείεται όμως να έχεις και τα τυχερά σου κι από εκεί στις 4 ή τις 7 του μήνα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved