Αύγουστος 2024: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Είναι το στρώμα σου διπλό; Αν δεν είναι... θα γίνει σύντομα

Παπασταύρου Λίντα
Αύγουστος 2024: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση
Bigstock

Αν ανήκεις σε ένα από ταζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η. Ο Αύγουστος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου, άλλωστε είναι ο μήνας των ερωτευμένων και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις τώρα.

Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα. Εννοείται ότι αν έχεις Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, είναι πολύ πιο πιθανό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι τις 5 Αυγούστου, που η Αφροδίτη ήταν απέναντί σου, αν είσαι του α' ή του β' δεκαημέρου, έχουν μπει ήδη οι βάσεις για να βρεις τον/ην υποψήφιο/α της καρδιάς σου και μάλιστα ενδεχομένως να είχες κι αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις το μπαμ, αφού με τον Δία στον 5ο οίκο σου τραβάς και τις πέτρες. Από εκεί και πέρα, η Αφροδίτη περνά στον 8ο οίκο σου και "στρώνει" την κατάσταση για τα καλά, αφού η έλξη σου θα παραμείνει αμείωτη, όπως κι η τάση σου για πειραματισμούς, γι' αυτό και είναι πολύ πιθανό τον Αύγουστο να αλλάξεις την ερωτική σου κατάσταση. Μετά παίρνει τη σκυτάλη κι ο Ήλιος και... άντε γεια! Ας μην ξεχνάμε ότι στις 4 γίνεται κι η Νέα Σελήνη απέναντί σου και στις 7 το εξάγωνο του Ήλιου στον 7ο οίκο σου με τον Δία, οπότε είναι μάλλον πιθανό να φέρει όχι μόνο σχέση, αλλά και συμβίωση ή και πιο επίσημες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Έχεις κι εσύ να περιμένεις πολλά και όμορφα τον Αύγουστο και δεν το λέμε για να σε καλοπιάσουμε, αλλά γιατί όντως, θα είσαι το Νο 1 άτομο προς ζήτηση, εκτός του ότι θα έχεις και τα τυχερά σου. Οι πολλές έξοδοι και γνωριμίες, ενδεχομένως να φέρουν και ένα καινούργιο ειδύλλιο, αν είσαι του β' δεκαημέρου τόσο με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου όσο και με το εξάγωνο του Ήλιου σου με τον Δία στους Διδύμους. Εσύ του α' δεκαημέρου, στις 5/8 με την Αφροδίτη και στις 22 με τον Ήλιο στον 2ο οίκο σου εκτός από μεγαλύτερη οικονομική άνεση, θα πάρεις τα πάνω σου, θα κάνεις το κομμάτι σου, θα είσαι μέσα στη αυτοπεποίθηση και φυσικά θα έχεις περισσότερα τυχερά.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη μπορεί να φεύγει στις 5 από τον 5ο οίκο σου, θα έχει όμως τον Ήλιο εκεί μέχρι τις 12 Αυγούστου, αν ανήκεις στο β' δεκαήμερο, ο οποίος δεν εγγυάται μόνο την καλοπέρασή σου αλλά και την επιτυχία στην ερωτική σου ζωή. Ελκύεις και έλκεσαι, κυκλοφορείς και γοητεύεις, οπότε πιθανό είναι, αν είσαι μόνος, μέχρι τότε να βρεις το αντικείμενο του πόθου σου και τα αισθήματα να είναι αμοιβαία. Ας μην ξεχνάμε τη Νεα Σελήνη στις 4 που θα είναι αβανταδόρικη και μετά, στις 7 το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, που θα λειτουργήσει άψογα και στην αισθηματική σου ζωή, φέρνοντας μια γνωριμία, ακόμα και με το που θα βγεις από το σπίτι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Κι εσύ που ανήκεις στο α' ή το β' δεκαήμερο βάζεις τις βάσεις για μια φρέσκια κι ανανεωμένη ερωτική ζωή, κοντά στα δικά σου στάνταρ τον Αύγουστο κι αυτό είναι και το πιο σημαντικό, αφού όχι μόνο δε θα κάνεις παραχωρήσεις, αλλά έτσι όπως είσαι στην τσίτα με τον Άρη στον 2ο θα διεκδικήσεις και θα πάρεις αυτό που σου αξίζει. Στις 5, θα περάσει σε εκείνους του β' δεκαημέρου, αλλά θα μπει η Αφροδίτη, οπότε ακόμα καλύτερα, αφού θα είσαι πιο ήρεμος και προσηλωμένος στον ερωτικό σου στόχο. Στις 22, θα έρθει κι ο Ήλιος για να "παγιώσει" την κατάσταση. Εσύ που είσαι γεννημένος ώς τη μέση του 2ου δεκαημέρου, όπως είπαμε, εκτός του Άρη, θα έχει και τον Δία στον 2ο και γύρω στις 7 του μήνα, αναμένεται να κάψεις καρδιές. Στις 14, μια κατάκτηση να τη θεωρείς δεδομένη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved