Αύγουστος 2024: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Ευχάριστες ή δυσάρεστες; Θα φανεί από τα καμώματα των πλανητών

Παπασταύρου Λίντα
Αύγουστος 2024: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Ο Αύγουστος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αν είσαι Παρθένος γεννημένος τέλος του β' δεκαημέρου,καθώς ο Άρης στους Διδύμους θα φέρει αρκετά προβλήματα στην καριέρα σου και τις συνεργασίες σου, κυρίως κοντά στις 14 Αυγούστου, όπου κι αναμένονται τσακωμοί, ασυνεννοησία, παραλογισμοί, που ίσως οδηγήσουν και σε ρήξεις, αφού κανείς δε θα είναι πρόθυμος να κάνει πίσω και ο καθένας θα υποστηρίζει το δίκιο του με αρκετή... θέρμη.

Δεν θα μπορέσεις να ηρεμήσεις και να οργανωθείς κι αν ανήκεις στο γ' δεκαήμερο ή είσαι Ιχθύς, τόσο γύρω στις 2, όσο και στις 18 με 19 του μήνα, με απρόσμενες εξελίξεις και αποφάσεις που θα εκνευρίσουν ή θα σε σπρώξουν στο να κάνεις πράγματα που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα ή θα δημιουργήσουν χάος τόσο στη φύση της δουλειά και τον εξοπλισμό, όσο και στις σχέσεις σου με τους υπόλοιπους. Ας μην ξεχνάμε ότι τα εργασιακά σου επηρεάζονται και από τον ανάδρομο Ερμή, που χτυπάει τον άξονα 6ου-12ου μέχρι τις 30 του μήνα.

  • Όσα πάνε κι όσα έρθουν θα είσαι εσύ Τοξότη του α' δεκαημέρου, που αν τύχει να εργάζεσαι τον Αύγουστο, όλα θα κυλήσουν μια χαρά και δε θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Αντίθετα, θα αναγνωριστεί η αξία και οι ικανότητές σου και θα έχεις και τα τυχερά σου, αν παραμείνεις συνεπείς στις υποχρεώσεις σου και αφοσιωμένος σε ό,τι έχεις αναλάβει.
  • Τα ίδια κι εσύ Κριέ του α' δεκαημέρου! Μια χαρά θα είσαι από τις 5 και μετά, όπου όλα θα κυλήσουν ήρεμα, χωρίς σκοτούτες και άγχος. Μη σου πούμε ότι θα κάνεις τη δουλειά σου και θα ξενοιάζεις, ενώ θα έχεις και άψογη σχέση με τους συναδέλφους σου, αν εργάζεσαι αυτό το διάστημα. Από τις 22 και μετά τα πάντα θα μπουν σε σειρά και δε θα σε απασχολήσει τίποτα.

Διάβασε επίσης:

Μηνιαίες Προβλέψεις από 22/07 έως 22/08: Αντίθετες κατευθύνσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved