Σεπτέμβριος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Για πάμε να δούμε τι γίνεται στον ουρανό...

Παπασταύρου Λίντα
Σεπτέμβριος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Αποχαιρετήσαμε και το καλοκαίρι και πιάσαμε φθινόπωρο... Ο Σεπτέμβριος έχει πολλά στο σακούλι του φυλαγμένα, που ορισμένους θα χαροποιήσει, άλλους όμως θα δυσαρεστήσει! Ας πάμε να δούμε τα καινούργια αστρολογικά που φέρνει μαζί του...

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 3/9, 04:55 ώρα Ελλάδας, στις 11° 04’ Παρθένου, ωθώντας εσάς τους Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς να κλείσετε τους εκκρεμείς λογαριασμούς σας με το παρελθόν και μάλιστα σύντομα γιατί μόνο έτσι θα διαγράψετε έναν καινούργιο κύκλο στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Οπωσδήποτε θα χρειαστεί να διαχειριστείτε κατάλληλα τον συναισθηματισμό σας, να βάλετε το μυαλουδάκι σας κάτω να δουλέψει, για να βρείτε λύσεις και να κάνετε τα σχέδιά σας, που όμως θα παραμείνετε εστιασμένοι και συνεπείς. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να «ωριμάσετε» και να κατευθυνθείτε προς την ανεύρεση εκείνου του προσώπου που θα σας εμπνεύσει, ώστε να προχωρήσετε μαζί του σε μια συμβίωση ή και γάμο. Αφορά και σε σας τους Ταύρους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους που όμως ήδη έχετε μπει στο γήπεδο, αποφασισμένοι να σκοράρετε. Λέοντες και Υδροχόοι πείτε «αλεύρι» γιατί η πραγματικότητα σας γυρεύει... με την οποία πρέπει να έρθετε σε άμεση επαφή για να αντιμετωπίσετε τα οικονομικά και ερωτικά σας θέματα.

Άρης στις 4/9, 22:46 μμ περνά στον Καρκίνο. Τόσο εσείς τα Καβούρια, όσο κι οι Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι με τις μηχανές στο φουλ, περνάτε σε μια φάση έντονης δραστηριοποίησης, προκειμένου να επιτύχετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν νομίζετε όμως ότι θα γίνει χωρίς αντιδράσεις και αντιστάσεις, ήρεμα και χωρίς να υψώσετε το ανάστημά σας και να αυξήσετε τα ντεσιμπέλ σας, τότε μάλλον γελιέστε. Αφήστε που θα είστε μέσα στην παρόρμηση και την κυκλοθυμία, οπότε λογικό είναι να υπάρξουν μέρες κρίσης και έντασης στη σχέση, την οικογένεια ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι θα εκμεταλλευτείτε καλύτερα τη δυναμική που σας δίνεται, καθώς θα γίνετε πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί και με... πλαγιομετωπικά χτυπήματα θα καταφέρετε πολλά τόσο στα χρήματα, όσο και στον έρωτα.

- Ο Ερμής, 9/9, 9:50 πμ ξαναπερνά στην Παρθένο, βοηθώντας εσάς Παρθένους, Ιχθύς, Διδύμους και Τοξότες να βάλετε σε μια τάξη τα ασυμμάζευτα του καλοκαιριού, να οργανωθείτε, να τακτοποιήσετε τις εκκρεμείς υποθέσεις σας και να βγάλετε από τον πάγο σχέδια, ιδέες και προγράμματα που είχατε κάνει, ώστε να τα υλοποιήσετε.Αν,Αιγόκεροι και Καρκίνοι, θέλετε να ξεκινήσετε κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια, μαθήματα, να πάτε ένα ταξίδι ή να κινήσετε γραφειοκρατικά σας ζητήματα, τώρα είναι η ώρα. Λέοντες και Υδροχόοι καιρός είναι να οργανώσετε τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας, ενώ Ταύροι και Σκορπιοί να γίνετε πιο πραγματιστές με τα ερωτικά σας.

-Στις 26/9, 11:08 πμ μπαίνει στον Ζυγό, όπου θα επανέλθει κι η ισορροπία στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα εσείς οι Ζυγοί. Από την άλλη όμως, εσείς οι Καρκίνοι, Κριοί κι Αιγόκεροιμάλλον θα απηυδήσετε από την αναποφασιστικότητα που θα σας πιάσει, την έλλειψη αυθορμητισμού, τα «ίσως», «μήπως» και «αλλά» που θα τριγυρνούν στο κεφάλι σας ή θα ακούτε από άλλους. Δίδυμοι κι Υδροχόοιόμως θα έχετε αέρα στα πανιά σας και θα αρχίσετε τα ερωτικά (νοερά και μη) ταξίδια. Παρθένοι και Ιχθύες, ερευνήστε τρόπους και συμφωνίες/συνεργασίες για αύξηση κερδών.

Πανσέληνος γίνεται στις 18/09, 05:33 ώρα Ελλάδας, στις 25° 40’ των Ιχθύων και εκτός από Πανσέληνος της Συγκομιδής, είναι Supermoon και έκλειψη! Εσάς ειδικά τους Ιχθύς θα σας βοηθήσει στο να βρείτε τρόπο να υλοποιήσετε κάποια όνειρά σας ή να ικανοποιήσετε μια επιθυμία σας, να πλασάρετε μια διαφορετική -ακόμα κι αν είναι ψεύτικη- εικόνα, αν σας εξυπηρετεί, κυρίως όμως να μην τρέφετε ψευδαισθήσεις για οτιδήποτε αφορά στην προσωπική σας ζωή γιατί οι απογοητεύσεις θα έρθουν και θα είναι μεγάλες, όπως και η έκλειψη. Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, αυτό ισχύει και για σας! Αν θέλετε να ζήσετε το... θαύμα, στη σχέση, στο σπίτι ή τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει πρώτα να πιστέψετε βαθιά και συγχρόνως να σκύψετε το κεφάλι και να εργαστείτε αρκετά. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι και Καρκίνοι, το συναίσθημα σας παρασύρει, αλλά οι εμπειρίες που θα νιώσετε θα είναι μοναδικές και δε θα το μετανιώσετε, αρκεί να συνδυάσετε καρδιά και μυαλό.

- Ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό, στις 22/9, 15:43, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου, με την Φθινοπωρινή Ισημερία. Από εδώ και πέρα, οι νύχτες μας φτάνοντας σε διάρκεια τη μέρα μας θα αρχίσουν να μεγαλώνουν κι εμείς καλούμαστε να τις διανθίσουμε με όμορφες, ρομαντικές στιγμές και να βελτιώσουμε όλων των ειδών τις σχέσεις μας, φτιάχνοντας ένα αρμονικό περιβάλλον διαβίωσης. Το σίγουρο είναι ότι εσείς οι ελεύθεροι Ζυγοί θα ριχτείτε στην ανεύρεση του ιδανικού συντρόφου, αφού θα σας πιάσει η τάση να ζευγαρώσετε, ενώ Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ωθείστε να γεφυρώσετε διαφορές με αγαπημένα πρόσωπα, ανώτερους στη δουλειά και συνεργάτες, να μετριάσετε τον εγωισμό σας προς χάρη του κοινού καλού και να γίνετε πιο συμβιβαστικοί και διαλεκτικοί. Άλλοι θα τα πάτε μια χαρά και άλλοι ίσως μείνετε με την καλή... πρόθεση. Όλους πάντως θα σας βαρέσει ο αέρας ανανέωσης, καλλωπισμού και εξωραϊσμού του εαυτού σας ή του χώρου σας. Τα καλύτερα έρχονται για σας τους Διδύμους, τους Τοξότες και τους Υδροχόους όπου θα δείτε την κοινωνικότητά σας να εκτοξεύεται και θα αποκτήσετε φανατικό κλαμπ θαυμαστών! Εσείς, πάλι, Παρθένοι και Ιχθύες, θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην κάλυψη των αναγκών σας, είτε υλικών είτε... σεξουαλικών.

-- H Αφροδίτη στις 23/9, 5:36 πμ περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και μας υπόσχεται καυτές μέρες και νύχτες. Μας καλεί να βιώσουμε τον απόλυτο έρωτα, να παρασυρθούμε από το πάθος της, να τα δώσουμε και να τα πάρουμε όλα κι ας καταστραφούμε. Τα συναισθήματα που θα προκαλέσει σε σας Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους θα είναι έντονα και σαρωτικά και θα σας πάρουν το μυαλό. Αυτό που θα σας νοιάζει είναι το πώς θα καλύψετε τις βαθύτερες σεξουαλικές σας ανάγκες και επιθυμίες, να χαθείτε σε ένα κορμί και να γίνετε ένα. Κάτι τέτοια θα νιώθετε κι εσείς οι Κριοί και οι Ζυγοί, που τα βράδια σας θα είναι αξημέρωτα, γεμάτα συγκλονιστικές εμπειρίες και μοιραίες καταστάσεις, αλλά θα έχετε και οικονομικά οφέλη, ενώ Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες ντυθείτε, στολιστείτε και βγείτε από το καβούκι σας γιατί ήρθε η ώρα βρείτε το παντοτινό ταίρι σας.

Σημαντική σημείωση: Για ακόμα μια φορά, ο Πλούτωνας, ως ανάδρομος, ξαναπερνά στον Αιγόκερω, στις 2/9 και θα παραμείνει στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 19/11!

*Αν θέλετε να δείτε όλα όσα σκαρώνουν οι πλανήτες τον Σεπτέμβριο για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved