Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Σεπτέμβριο

Γεμάτος προβλήματα θα είναι ο Σεπτέμβριος για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα ή έχεις σε αυτά τον Ωροσκόπο σου

Παπασταύρου Λίντα
Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Σεπτέμβριο
Bigstock

Αν ανήκεις σε κάποιο από ταζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Σεπτέμβριος θα είναι κάπως σκληρός μαζί σου, βάζοντάς σου αρκετά εμπόδια που θα σε φτάσουν στα όριά σου. Δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια θέματα σου παρουσιαστούν!

Γεμάτος ζόρια θα είναι ο Σεπτέμβριος για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα ή έχεις σε αυτά τον Ωροσκόπο σου:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιστροφές καταστροφές

Με τον Άρη να βρίσκεται απέναντί σου όλο τον μήνα, όπως γίνεται αντιληπτό, εκεί που θα ταλαιπωρηθείς είναι σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σου, ενδεχομένως για να καταλάβεις ότι υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου, όπως οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου και απαιτούν μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου. Σαφώς και τους αγαπάς και τους νοιάζεσαι, όμως θα πρέπει να τους το δείξεις κιόλας, έτσι ώστε να μειώσεις τα παράπονα ή τη δυσαρέσκειά τους. Σε άλλα νέα, ο/η σύντροφος ή ένας συνεργάτης σου ενδεχομένως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και να χρειαστεί τη βοήθεια ή τη στήριξή σου, ίσως όμως και να μην συγχωρεί πια μια δική σου ψυχρότητα ή έλλειψη κατανόησης ή έντονου ενδιαφέροντος και θελήσει να σε εγκαταλείψει. Μια ρήξη είναι πολύ πιθανή πάντως.Από την άλλη, σε ξαναθυμάται και ο Πλούτωνας και τουλάχιστον εσύ που είσαι γεννημένος τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου δε θα έχεις και την καλύτερη ψυχολογία. Γύρω στις 23, μπορεί να γίνει και κάτι με τα επαγγελματικά σου που θα σε χαλάσει αρκετά. Όσον αφορά στην Πανσέληνο-έκλειψη, να προσέχεις εσύ του γ' δεκαημέρου και να μην αφαιρείσαι, αφού υπάρχει περίπτωση να έχεις ατυχήμα. Πιθανή είναι και μια βλάβη του κινητού, του λάπτοπ ή του μέσου μεταφοράς σου, όσο και ένας τσακωμός με συγγενή, γνωστό ή γείτονα.

ΖΥΓΟΣ: Τεταμένο κλίμα

Ο Άρης στον 10ο οίκο σου, εκτός από την μεγάλη πίεση και το άγχος, σε κάνει ευερέθιστο κι εκνευρίζεσαι ή ξεσπάς με το παραμικρό, οπότε και οι σχέσεις με τα άτομα του επαγγελματικού σου χώρου θα είναι δύσκολες, ενώ δεν αποκλείται να βγουν και μαχαίρια ξαφνικά ή να καταλάβεις ότι τόσο καιρό κάποιος/α προσπαθεί να σε βγάλει εκτός τοπίου. Γενικά, θέματα δουλειάς θα σε ζορίσουν αρκετά ή θα κληθείς να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά ή θα φορτωθείς με παραπάνω ευθύνες ή πρωτοβουλίες. Το πεδίο μάχης μεταφέρεται στο κοντινό περιβάλλον και κυρίως στα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, αν είσαι γεννημένος τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου, λόγω επιστροφής του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μάλιστα, στις 23, θα... ξεράνει την Αφροδίτη σου, με το τετράγωνό του και κάθε χαρά θα σου φύγει. Θέματα ενδέχεται να έχεις και στα εργασιακά σου με την Πανσέληνο-έκλειψη στον 6ο οίκο σου, αν είσαι του γ' δεκαημέρου ή να ανακύψει ένα θέμα υγείας ή με το κατοικίδιό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όποιος πάει για μαλλί...

Με τον Άρη στον 2ο ηλιακό σου οίκο όλο τον Σεπτέμβιο, θα διαπιστώσεις ότι δε θα σταυρώνεις δεκάρα, ότι τα έξοδά σου έχουν διπλασιαστεί, οπότε το άγχος και η ανασφάλεια θα σε κυριεύσουν, αλλά υπάρχει και η περίπτωση να σε πιάσει μια ξαφνική καταναλωτική μανία, με αποτέλεσμα να χαλάς περισσότερα χρήματα από όσα παίρνεις. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σου, καθώς οι επιθυμίες σου θα είναι πολλές και έντονες κι ίσως κάποια στιγμή χάσεις το μπούσουλα. Ας, μην ξεχνάμε και τον Κρόνο στους Ιχθύς που βάζει εμπόδια στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία, δυσκολίες στην ανέλιξή σου ή σε φορτώνει με εξτρά καθήκοντα, αν είσαι του β' δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη να γίνεται πολύ κοντά του, αλλά και την Πανσέληνο-έκλειψη που θα αντιμετωπίσεις στις 18, που σ' αυτήν συμμετέχει ο Ποσειδώνας, οπότε αν είσαι του γ' δεκαημέρου ή των τελευταίων ημερών, μην σου περνούν ιδέες... Θυμήσου ότι το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται κι αν πας για μαλλί, θα βρεθείς γουλί...

ΚΡΙΟΣ: Κόντρα στην κόντρα

Μπορεί ο Άρης να είναι κυβερνήτης σου και να τα πηγαίνεις μια χαρά μαζί του, όμως, στην παρούσα φάση, οι παρορμήσεις και τα ρίσκα δε θα σου βγουν. Αντίθετα, θα σου δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα, τόσο στα οικογενειακά, όσο και στο σπίτι σου. Δεν αποκλείεται να εναντιωθείς σε κάθε απόπειρα συμβιβασμού, να θεωρήσεις ότι σε υποτιμούν, προσπαθούν να σε καθοδηγήσουν με μαλαγανιές ή επειδή χώνονται στη ζωή σου. Επίσης, να έχεις βλάβες με τα υδραυλικά σου ή άλλα ζητήματα και να αναγκαστείς σε τεχνικές εργασίες. Αυτό το τελευταίο μπορεί να μην το αποφύγεις εσύ του γ' δεκαημέρου, με την Πανσέληνο-έκλειψη στον άξονα 12ου-6ου σου, εκτός από μια ταραχή συναισθηματική-ψυχολογική που ενδέχεται να έχεις. Προσοχή χρειάζεται και στον τομέα της υγείας σου, κυρίως αν είσαι επιρρεπής σε αλλεργίες, ιώσεις, λοιμώξεις κοκ.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved