Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Μπλεξίματα, απάτες και αυταπάτες περιμένουν αυτά τα ζώδια

Παρθένοι και Ιχθύες δε θα ξέρουν από πού να το πιάσουν και πού να το αφήσουν

Παπασταύρου Λίντα
Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Μπλεξίματα, απάτες και αυταπάτες περιμένουν αυτά τα ζώδια
Bigstock

Η Νέα Σελήνητου μήνα γίνεται στις 3/9, 4:55 ώρα Ελλάδας, στις 11° 04’ της Παρθένου και επηρεάζει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Παρθένους, Ιχθύες, Διδύμους και Τοξότες που έχουν γεννηθεί αρχές του 2ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις 11 μοίρες.

Την ίδια μέρα, έχουμε το τετράγωνο του Άρη στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που ναι μεν δεν κάνει όψη με τον Ήλιο ή τη Σελήνη στην Παρθένο, ωστόσο, στο ωροσκόπιο της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης έχει... περίοπτη θέση και αναμένεται να επηρεάσει κατά πολύ τις εξελίξεις.

Επτά ζώδια είναι αυτά, πάνω στα οποία η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα έχει τη μέγιστη επίδραση:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου έρχεται να σε παροτρύνει να βγάλεις προς τα έξω τις ικανότητες και τις δυνατότητές σου που όχι μόνο θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον, αλλά θα βοηθήσουν να κλείσεις παλιά βιβλία της προσωπικής σου ζωής και να τα βάλεις οριστικά στο ράφι. Το να προχωρήσεις στη δημιουργία μιας καινούργιας κατάστασης είναι το ζητούμενο, ωστόσο, επειδή τα δεδομένα δεν είναι ξεκάθαρα, καλό θα ήταν να μη βιαστείς. Κάνε αυτό που γνωρίζεις καλά, όπως το να μελετάς και να παρατηρείς και κάτσε στα αβγά σου, καθώς η περίοδος αυτή δεν είναι η πλέον ευνοϊκή! Μην «ακυρώσεις» όμως τη διαίσθησή σου, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τη λογική σου, προκειμένου να γλυτώσεις λάθη γιατί τελικά εκεί θα καταλήξεις. Κυρίως, όσον αφορά σε θέματα συνεργασιών, σχέσεων και επαγγελματικά, φρόντισε να διακρίνεις τη φάκα, πριν αρπάξεις το τυράκι... Κάτι παίζεται και μάλλον προσπαθούν να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου και την συμμετοχή του κυβερνήτη σου, Ποσειδώνα, μπορεί να στριμωχτείς προσωρινά για να αναλάβεις πρωτοβουλίες ή να επιλύσεις θέματα των σχέσεων σου, προσωπικών και επαγγελματικών, όμως αν πιεστείς πολύ, θα πέσεις σε λάθη. Επίσης, κάποια οικογενειακά θέματα που θα εμφανιστούν, φέρνοντας στο φως αδυναμίες, ψέματα ή μυστικά που διαμορφώνουν τελείως αλλιώς την κατάσταση, φαίνεται να σε επηρεάζουν αρνητικά, όμως, εφ’ όσον πλέον θα γίνουν γνωστά, θα πρέπει να κάνεις αυτό που σου βγαίνει καθώς ό,τι δεν διευθετείται, επανεμφανίζεται μέχρι να κλείσει οριστικά. Από την άλλη, δεν αποκλείεται μια καινούργια γνωριμία που θα αλλάξει τον τρόπο αντίληψής σου, όπως επίσης και το να προχωρήσεις σε ένα γάμο ή συμβίωση, αλλά το θέμα είναι τι θέλεις εσύ, όχι η άλλη πλευρά, γι' αυτό έχε τα μάτια σου 14 για να μην μπεις σε μια κατάσταση και αντιληφθείς αργότερα ότι έχεις παραπλανηθεί και -κατ' επέκταση- έχεις εξαπατηθεί. Το ίδιο ισχύει και για τις συνεργασίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με την Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό σου οίκο, θα σε απασχολήσει αρκετά ο χώρος σου, όχι μόνο στο να κάνειςένα γερό ξεσκαρτάρισμα και να ξεφορτωθείς οτιδήποτε είναι άχρηστο, αλλά και απαραίτητες τεχνικές εργασίες, που θα προκύψουν ή έπρεπε να είχαν γίνει ήδη αλλά αναβάλεις συνεχώς, όπως επίσης και να τον διαμορφώσεις αλλιώς για να γίνει πιο πρακτικός. Δεν αποκλείεται μάλιστα και μια αγορά οικιακής συσκευής. Με αρκετό ρεαλισμό και παρά τοσυναισθηματικό βάρος, που προσωρινά θα νιώσεις, θα προσπαθήσεις να διευθετήσεις και ένα οικογενειακό σου ζήτημα ή ένα ακίνητο, τα οποία όμως θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά γιατί θα αποδειχθεί πιο μπλεγμένο απ’ ό,τι νόμιζες αρχικά. Πιθανή είναι και μια μετακόμιση, λόγω προβλημάτων που θα ανακύψουν στο σπίτι που μένεις, ενώ και στα επαγγελματικά σου χρειάζεται να δείξεις προσοχή, καθώς υπάρχει η πιθανότητα άλλα να σου τάζουν κι άλλα να γίνονται πίσω από την πλάτη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου, θα συνειδητοποιήσεις ότι προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου και να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου θα χρειαστεί να είσαι εστιασμένος/η εκεί και να μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό ή την εκάστοτε συναισθηματική σου κατάσταση. Ικανότητες έχεις αρκετές, αν, ωστόσο, θεωρείς ότι σου λείπουν κάποια «εργαλεία» για να τα καταφέρεις, δεν έχεις παρά να τα αποκτήσεις. Το σίγουρο είναι ότι οτιδήποτε κι αν έχεις κατά νου, θέλει από την πλευρά σου κατάλληλη προετοιμασία και καλή οργάνωση. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να διακρίνεις και καταστάσεις ή πρόσωπα που μάλλον σε παραμυθιάζουν για δικό τους όφελος και να μην πιαστείς κορόιδο γιατί υπάρχει κι αυτή η περίπτωση. Κλείσε, λοιπόν, τα αφτιά σου σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, μην τρέφεις ψευδαισθήσεις και μην γίνεσαι θύμα της ευπιστίας σου, αφήνοντας κάποιους/ες να σε εκμεταλλευτούν. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με τη Νέα Σελήνη στον 5ο ηλιακό σου οίκο, θα σκεφτείς να κάνεις ένα κοινωνικό άνοιγμα, επιλεκτικό όμως, προς συγκεκριμένα άτομα, τα οποία μπορούν να στηρίξουν επιχειρηματικές προσπάθειές σου ή να έχουν την ποιότητα και την ουσία που αναζητάς. Ωστόσο, στον ερωτικό τομέα θα είσαι κάπως επιρρεπής στα κομπλιμέντα, τα χαμόγελα και τα θετικά σχόλια, κάτι που μεταφράζεται ότι ίσως κάποιος/α να "πιάσει" το τι έχεις ανάγκη να ακούσεις και αυτά να του πλασάρει. Γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός/η στο πού θα χαρίσεις την εύνοιά σου γιατί, εφ’ όσον θα εμπνέεις σταθερότητα κι εμπιστοσύνη, λογικό είναι να τραβήξεις πάνω σου όλων των λογιών τα πρόσωπα, που κάτι θα θέλουν να πάρουν από σένα, πουλώντας σου φύκια για μεταξωτές κορδέλες κι αυτό ισχύει και για τους/ις υποψήφιους/ες της καρδιάς σου και για πιθανές οικονομικές συμφωνίες, προτάσεις ή επενδύσεις.

ΛΕΩΝ ♌

Με τη Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σου οίκο καλείσαι να αλλάξεις την οικονομική πολιτική σου και να αρχίσεις να υπολογίζεις καλύτερα την αξία των πραγμάτων και τις ανάγκες σου, αλλά και να κάνεις ένα σωστό διαχωρισμό ανάμεσα στις πραγματικές και τις «πλασματικές». Ενδεχομένως να αντιληφθείς, είτε εξ αιτίας ενός γεγονότος είτε μετά από έναν απολογισμό των πεπραγμένων σου ότι πολλά από αυτά που θέλεις να αποκτήσεις δεν τα χρειάζεσαι πραγματικά, αλλά συμβάλλουν στο να νιώθεις καλύτερα ή να ξεχωρίζεις από τους άλλους και να αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις παρέες, φιλίες ή τις ερωτικές σου επιλογές, καθώς στέκεσαι πολύ στο «φαίνεσθαι» και δεν εμβαθύνεις. Το θέμα είναι ότι είσαι πόλος έλξης, αυτήν την περίοδο, των επιτήδειων, οπότε πρόσεξε μην σε φλομώσουν στα κομπλιμέντα και τα ψέματα, σε εκμεταλλευτούν και μετά σε αδειάσουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο τελευταίος της λίστας είσαι εσύ, που όπως κι ο απέναντί σου, Λέοντας, με τη Νέα Σελήνη στον 8ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζεσαι αρκετά στον οικονομικό σου τομέα. Δεν αποκλείεται να πάρεις περισσότερο στα σοβαρά κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις σου ή να καθίσεις κάτω και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Ενδεχομένως όμως και να αναγκαστείς, αν βγουν στην επιφάνεια προβλήματα με μορφή... παγόβουνου, οπότε θα χρειαστεί να αλλάξεις τη διαχείριση των χρημάτων σου ή αν έρθει στα χέρια σου ένα έξτρα ποσό, να το αξιοποιήσεις και να μην το εξανεμίσεις σε αχρείαστες δαπάνες. Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να προβείς σε λύσεις ρισκαδόρικες, κυνηγώντας το εύκολο χρήμα, κάτι που είναι προτιμότερο να αποφύγεις, κυρίως αν έχει σχέση με τυχερά παιχνίδια. Επίσης, ίσως σου ζητηθεί να βοηθήσεις ένα πρόσωπο, δίνοντάς του δανεικά, που όμως θα είναι αγύριστα γι' αυτό, αν έχεις ανοιχτές υποχρεώσεις για να καλύψεις, καλό θα ήταν να το αποφύγεις. Στο ίδιο... απατηλό μήκος κύματος θα κινηθούν και τα ερωτικά σου!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved