Οκτώβριος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Για πάμε να δούμε τι γίνεται στον ουρανό...

Ο Οκτώβριος ξεκινά... με φόρα κι έχει αρκετές αλλαγές και στο πλανητικό σκηνικό, που, όπως συμβαίνει πάντα, ορισμένοι θα χαρούν, άλλοι θα δυσαρεστηθούν. Ας πάμε να δούμε τι καινούργιο φέρνει ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου...

- ΗΝέα Σελήνητου μήνα γίνεται στις 2/10, 20:54 ώρα Ελλάδας, στις 10° 03’ του Ζυγού κι είναι ΜερικήΗλιακή έκλειψηκαι θα παρακινήσει ευγενικά (ή όχι και τόσο) εσάς τους Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους να κάνετε την αρχή ενός καινούργιου κύκλου στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Νέες σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί θα ξεκινήσουν αυτόν τον καιρό, αλλά και χωρισμοί... διαχωρισμοί και διαζύγια (με την κυριολεκτική ή μεταφορική έννοια), αν δεν... τραβάει η ομάδα και έχετε μείνει πίσω... στη βαθμολογία. Πάντως κάποιοι (να τα λέμε κι αυτά) θα νιώσετε και την ανάγκη να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας ή να συμβιώσετε με τον καλό ή την καλή σας. Από δίπλα κι εσείς Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες που θα σας βγει το ερωτιάρικο, αλλά κι οι Υδροχόοι που θα κάνετε αρκετές... όμορφες γνωριμίες.

- Ο Ερμής, 13/10, 22:23 περνά στον Σκορπιό επικεντρώνοντας την προσοχή του συγκεκριμένου ζωδίου αλλά και τη δικής σας, Λέοντες, Ταύροι και Υδροχόοι, σε οικονομικές υποθέσεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, δάνεια και μισθολόγια μπαίνουν στο τραπέζι για διαπραγμάτευση, ενώ όροι και προϋποθέσεις εξετάζονται εξονυχιστικά. Το μυαλό σας θα είναι επικεντρωμένο στο πώς θα αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά και πώς θα κλείσετε εκκρεμότητες με τον πιο συμφέροντα τρόπο. Κάποια κέρδη ή θετικές εξελίξεις σε συναφή θέματα να περιμένετε κι εσείς οι Ζυγοί κι οι Κριοί, ενώ εσείς Καρκίνοι κι Αιγόκεροι χτυπάτε στόχο και στα ερωτικά.

Πανσέληνος του μήνα γίνεται 17/10, 14:26 ώρα Ελλάδας, στις 24° 35’ του Κριού, Πανσέληνος του Κυνηγού και Supermoon, η οποία έρχεται να ρίξει άπλετο φως στις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις των Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων, οπότε αρματωθείτε, συγκεντρώστε όλη την ενέργειά της, ξεκινήστε εκκαθαρίσεις και διεκδικήστε μια καλύτερη ζωή. Το σύνθημά της θα μπορούσε να είναι το «Πίσω και σας έφαγα», αφού το Εγώ και το Εμείς θα έρθουν σε ευθεία αντιπαράθεση για να επιτευχθεί τελικά η πολυπόθητη ισορροπία. Αυτή η Πανσέληνος είναι ιδανική για να ξεφορτωθείτε ό,τι... χάλασε ή δε σας χρειάζεται πια, έμψυχα ή άψυχα. Το νου σας εσείς Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι και Ιχθύες γιατί αν πάτε για τα πολλά, στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας, κινδυνεύεται να μείνετε στον άσσο.

- HΑφροδίτη, επίσης, στις 17/10, 22:28 μπαίνει στον Τοξότη, φέρνοντας αρκετό ενθουσιασμό, αισιοδοξία και θετική ενέργεια σε σας κυρίως τους Κενταύρους που θα βαλθείτε να βελτιώσετε και την εικόνα σας και την προσωπική σας ζωή. Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες κι εσείς δε θα συγκρατιέστε, αλλά θα σας περιβάλλει μια ανωριμότητα, μια επιπολαιότητα, μια υπερβολή που αν την πάρετε στα σοβαρά, θα πονοκεφαλιάσετε. Χαρείτε, διασκεδάστε, ερωτευτείτε, φτιάξτε το σπίτι και τη σχέση σας, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεφύγει λίγο γιατί σας αξίζει. Κριοί, Λέοντες κι Υδροχόοι θα έχετε τον ασυμμάζευτο οπότε είναι αναμενόμενες και οι ερωτικές περιπέτειες.Ταύροι και Σκορπιοί, θα έρθει αισθητή βελτίωση στην τσέπη και το κρεβάτι σας, άρα σας έφεξε!

- ΟΉλιοςστις 23/10, 1:10 πμ, μπαίνει στον Σκορπιό, ενισχύοντας στο μέγιστο τον μαγνητισμό σας, το σεξαπίλ σας, τη θέληση και την αποφασιστικότητα πρωτίστως σε εσάς τους Σκορπιούςκαι σας καλεί να βάλετε τη σφραγίδα σας μέσα στον επόμενο μήνα, να αναλάβετε τα ηνία στα προσωπικά σας, να πάρετε πρωτοβουλίες, να θέσετε στόχους και φυσικά να τους πετύχετε. Το ίδιο ωθείστε να κάνετε κι εσείς, Ταύροι, Λέοντες κι Υδροχόοι σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας και στα επαγγελματικά σας. Δε θα αφήσετε τίποτα στην τύχη, όλα θα είναι μεθοδευμένα, στρατηγικά σχεδιασμένα και θα εκμεταλλευτείτε κάθε συγκυρία για να τα καταφέρετε! Εσάς τους Ζυγούς και τους Κριούς θα σας απασχολήσουν οικονομικά και.... σεξουαλικά θέματα, ενώ Καρκίνους και Αιγόκερους ερωτικά!

Άρηςθα συνεχίσει να βρίσκεται στον Καρκίνο, όλο τον μήνα, αναστατώνοντας τις σχέσεις και την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή των Αιγόκερων, Κριών και Ζυγών, ενώ θα αυξήσει τα έξοδα και τις ερωτικοσεξουαλικές περιπέτειες σε Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχουν και θετικά αποτελέσματα.

*Αν θέλετε να δείτε όλα όσα σκαρώνουν οι πλανήτες τον Οκτώβριο για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved