Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Οκτώβριο του 2024

Γεμάτος προβλήματα θα είναι ο Οκτώβριος για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα ή έχεις σε αυτά τον Ωροσκόπο σου

Παπασταύρου Λίντα
Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Οκτώβριο του 2024

Αν ανήκεις σε κάποιο από ταζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Οκτώβριος θα είναι κάπως σκληρός μαζί σου, βάζοντάς σου αρκετά εμπόδια που θα σε φτάσουν στα όριά σου. Δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια θέματα σου παρουσιαστούν!

Γεμάτος ζόρια θα είναι ο Οκτώβριος για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα ή έχεις σε αυτά τον Ωροσκόπο σου:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα

Με τον Άρη και αυτόν τον μήνα στον 7ο οίκο σου, εσύ που είσαι γεννημένος από τις αρχές του β' δεκαημέρου και μετά, θα έχεις αρκετά τραβήγματα και λογικό είναι τα νεύρα σου κάποια στιγμή να σπάσουν τόσο με το ταίρι σου, όσο και με ένα/μία συνεργάτη, που μόνιμα παραπονιούνται και γκρινιάζουν. Το κακό είναι ότι ο Άρης μετέχει και στην Ηλιακή έκλειψη της 2ας Οκτωβρίου, όπου δεν αποκλείεται να ραγίσει το γυαλί και στην Πανσέληνο στον Κριό, στις 17 και όπως καταλαβαίνεις, εκεί που είχες ένα ζήτημα, τώρα θα προστεθούν κι άλλα, που αφορούν στα επαγγελματικά σου και στα οικογενειακά ή του σπιτιού σου. Στις 6, μάλιστα θα υπάρξουν εντάσεις, τσακωμοί ή αντιπαλότητες και υπερβολικές απαιτήσεις, που θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Το σκηνικό μπορεί να επαναληφθεί και στις 14. Αν είσαι των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου, έχε το νου σου για πισώπλατα μαχαιρώματα, υπονόμευση, συκοφαντείες, παιχνίδια εξουσίας, ίντριγκες στη δουλειά σου, αλλά και δυσάρεστες εξελίξεις και αποκαλύψεις που δε θα σου αρέσουν στις 13 και 22 του μήνα.

ΖΥΓΟΣ: Κόντρα ρόλος

Με τον Άρη στον 10ο οίκο σου όλο τον Οκτώβριο, σε ζητήματα που αφορούν στην καριέρα και τον επαγγελματικό σου χώρο, ούτε συμβιβαστικός, ούτε υπομονετικός, ούτε και συζητήσιμος θα είσαι, εσύ που είσαι γεννημένος από τις αρχές του β' δεκαημέρου και μετά. Μάλιστα, θα δεις να σου γυρνάει το μάτι στις 2/10 με την Νέα Σελήνη-έκλειψη στο ζώδιό σου και δύσκολα θα συγκρατηθείς και δε θα ξεσπάσεις. Οι προκλήσεις που δέχεσαι θα συνεχιστούν τόσο στις 6, όσο και στις 14 και μετά στις 17 του μήνα, με την Πανσέληνο στον Κριό, στον άξονά σου, που βάζει στο κάδρο και τις σχέσεις σου, συντροφικές-ερωτικές και επαγγελματικές, όπου καλείσαι να παίξεις έναν κόντρα ρόλο, αυτόν του αποφασιστικού, του σταθερού και αμετάκλητου και χωρίς πολλά λόγια. Εκεί, ίσως οδηγηθείς και σε ρήξη, αφού κι εσύ θα είσαι ανυποχώρητος. Απόλυτος και χωρίς διάθεση να κάνεις πίσω θα είσαι κι εσύ που ανήκεις στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου, σε οικογενειακά ζητήματα και σπιτιού, με ενδεχόμενη χασούρα, στις 13 και 22 του μήνα, λόγω του τετραγώνου του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Πιθανή είναι και μια στενοχώρια από μια κατάσταση και το πώς θα εξελιχθεί ή που αφορά σε πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΚΡΙΟΣ: Επίθεση από παντού

Εσύ που είσαι γεννημένος αρχές του β' δεκαημέρου και του γ' βάλλεσαι από παντού, τον Οκτώβριο και όπως όλα δείχνουν, δε θα ηρεμήσεις, αφού, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα έχεις να αντιμετωπίσεις είτε προβλήματα σχετικά με την οικογένεια και το σπίτι σου είτε με τις σχέσεις σου, καθώς ο Άρης στον Καρκίνο θα δημιουργήσει έριδες και αντιπαραθέσεις, που θα φανούν και στη Νέα Σελήνη-έκλειψη που γίνεται απέναντί σου, στις 2/10, στον Ζυγό και στην Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιό σου, στις 17. Με αρκετές εντάσεις και... διασπαστικές τάσεις θα είναι και η 6η και 14η του μήνα αντίστοιχα, αφού τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου θα είναι ανυποχώρητα και δε θα συμβιβαστούν με... ψίχουλα. Επιπλέον, εσύ που είσαι των τελευταίων ημέρων, έχε υπόψη σου ότι είσαι κοντά σε ένα προδιαγεγραμμένο τέλος, που αφορά στα επαγγελματικά σου, τόσο στις 13/10 όσο και στις 22/10. Μπορεί να είναι μιας κατάστασης, συνεργασίας, συμφωνίας ή συμμαχίας που φυσικά θα σε στενοχωρήσει, αλλά... φαινόταν από καιρό πού πάει το πράγμα κι ίσως είναι καλύτερα, μακροπρόθεσμα, για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη πάνω σου, έχεις θεωρητικά το μαχαίρι και το πεπόνι και μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις και να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω για σένα και την προσωπική-ερωτική σου ζωή. Στην περίπτωση όμως που είσαι γεννημένος αρχές του β' και του γ' δεκαημέρου τα πράγματα περιπλέκονται και επειδή δεν αποκλείεται να μπεις σε ξένα χωράφια, θα την πάθεις τη νίλα σου! Βλέπεις η συμμετοχή του στην Νέα Σελήνη-έκλειψη στις 2/10, στην Πανσέληνο στις 17, αλλά και οι αρνητικές του όψεις με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Ζυγό μόνο νικηφόρο δεν προδιαγράφουν το άμεσο μέλλον. Αντίθετα, αρκετές θα είναι οι εντάσεις και οι καβγάδες στην οικογένεια, όπως επίσης και τα θέματα του σπιτιού σου, που αυτά σε πονούν και περισσότερο. Δυσάρεστες εξελίξεις και γεγονότα να αναμένεις και στον τομέα των σχέσεων σου, αν είσαι των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου, καθώς ο Πλούτωνας στον 7ο οίκο σου ενεργοποιείται στις 13 και 22 του μήνα, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να είναι πλέον μονόδρομος ή να βρεθείς στριμωγμένος, χωρίς περιθώρια αντίδρασης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved