Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Οκτώβριο του 2024

Αυτά που θα έχουν εύνοια δεν είναι πολλά

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και εξελίξεις για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Οκτώβριο του 2024, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά ή -ακόμα καλύτερα- αν έχεις εκεί τον Ωροσκόπο σου, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Οκτώβριο, σε αντίθεση με άλλους μήνες, είναι αρκετά και σου εξηγούμε αμέσως το γιατί!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι το μεγάλο φαβορί του μήνα κι αν ανήκεις στο α' ή β' δεκαήμερο, θα νιώσεις αμέσως τον ούριο άνεμο, που φυσά και δεν είναι μόνο η Αφροδίτη που θα είναι πάνω σου μέχρι τις 9/10, αλλά και ο Ερμής και έπειτα ο Ήλιος στο ζώδιό σου, που θα σου δώσουν άνεση και τα μέσα να επιτύχεις ό,τι επιθυμείς. Στα συν έχεις και το τρίγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Καρκίνο, στις 8/10, όψη ξεκάθαρα ερωτική, που θα σου δώσει και μεγάλο μπουστ και καινούργιες ευκαιρίες να ευτυχήσεις, όσο και το τρίγωνο του Ερμή σου με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που σου δίνει την απαιτούμενη στοχοπροσήλωση και την άνεση να χειριστείς πρόσωπα και πράγματα για να φτάσεις στο ποθούμενο. Στις 17/10 η Αφροδίτη περνά και στο 2ο οίκο σου και θα δώσεις... τα ρέστα σου, οικονομικά και αισθηματικά. Τα τρίγωνα του Ερμή και του Ήλιου στον Ζυγό, 8 και 14 του μήνα αντίστοιχα, θα ευνοήσουν εσένα που είσαι γεννημένος αρχές του γ' δεκαημέρου, κυρίως στο να κλείσεις μυστικές συμφωνίες ή να κερδίσεις ένα πολύτιμο σύμμαχο, με επιρροή και εννοείται ότι στόχος είναι τα... λεφτά!

ΤΑΥΡΟΣ

Κι εσύ έχεις να περιμένεις αρκετά και καλά πράγματα τον Οκτώβριο, αν είσαι γεννημένος το α', το β' ή αρχές του γ' δεκαημέρου, για διαφορετικούς λόγους στην κάθε περίπτωση, καθώς με την Αφροδίτη, από τις 23/9, τον Ερμή από τις 14/10 και τον Ήλιο από τις 23/10 είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις τα περισσότερα από τις σχέσεις σου, επαγγελματικές ή συντροφικές και να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη ή την... καλή προαίρεση των άλλων. Από την άλλη, μια συμβίωση και για οικονομικούς λόγους, φαίνεται να είναι η κατάλληλη λύση, αφού μαζί με το κρεβάτι σου θα μοιραστείς και τα έξοδα, οπότε, όπως και να το πάρεις, κέρδος θα έχεις. Είσαι κοντά στην επισημοποίηση πάντως και φυσικά -για να μην το παρεξηγήσεις- προηγείται ο έρωτάς σου, από το όποιο οικονομικό όφελος. Χαρά μεγάλη θα έχεις κι όταν περάσει η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου, αφού φέρνει αύξηση κερδών, σεξουαλικών επιθυμιών, αλλά και φλογερά ειδύλλια. Επιπλέον, πιθανή είναι και η θετική διευθέτηση κληρονομικών ζητημάτων, ασφαλιστικών, δανείων ή χορηγήσεων.

ΖΥΓΟΣ

Εσύ που ανήκεις στο α' και β' δεκαήμερο δε θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα, ίσα-ίσα, που θα κάνεις και τα ξεσκαρταρίσματά σου με την Νέα Σελήνη-έκλειψη στο ζώδιό σου, από τη 2η μέρα του Οκτωβρίου και θα πορευτείς ήρεμα και χωρίς σκοτούρες. Μόνο αν επιλέξεις τον συμβιβασμό, θα το μετανιώσεις... Τώρα, από τις 23 του Σεπτέμβρη είναι και η Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου και έχει να σου προσφέρει πολλά και ωραία και σε ερωτικά και σε οικονομικά ζητήματα, κάνοντάς σε παράλληλα και σέξι και πιο αποφασισμένο να αποκτήσεις αυτά που λαχταράς. Μέχρι τις 7/10 άλλωστε θα έχεις και τον Ερμή πάνω σου για να σε βοηθά, με ευγένεια και διπλωματία, να κάνεις τα κονέ σου. Στις 14/10 θα περάσει στον Σκορπιό και στις 23/10 θα μπει κι ο Ήλιος, οπότε θα δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Γενικά είναι μια ευνοϊκή περίοδος που έχεις να κερδίσεις πολλά και σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ

Κι εσύ που ανήκεις στο α' και β' δεκαήμερο συγκαταλέγεσαι στους τυχερούς του Οκτωβρίου, αφού αν εξαιρέσεις κάποιες αναταράξεις με την Νέα Σελήνη-έκλειψη στον 7ο οίκο σου, στις 2 Οκτωβρίου, που ενδεχομένως και να οδηγήσουν σε λήξη συμφωνιών, συνεργασιών ή σχέσεων ή αναθεώρησή τους σε άλλη βάση, άλλο "πρόβλημα" δε θα έχεις. Από τις 23/9, ήδη βρίσκεται η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου και σου έχει ανοίξει την όρεξη σεξουαλικά και οικονομικά, φέρντοντάς σου παράλληλα ευκαιρίες για καινούργιους έρωτες, κέρδη ή διευθετήσεις που θα σου δώσουν μια γερή ανάσα. Έως τις 7/10 άλλωστε θα έχεις και τον Ερμή απέναντί σου, στον Ζυγό και τον Ήλιο μέχρι τις 12, που εκτός από δημοφιλή και κοινωνικά αποδεκτό, σε κάνουν και πιο συνεργάσιμο και πρόθυμο να βρεις λύσεις σε όποιο θέμα σε απασχολεί. Στις 14/10 ο Ερμής θα περάσει στον Σκορπιό και στις 23/10 θα μπει κι ο Ήλιος στο συγκεκριμένο ζώδιο, οπότε θα φροντίσεις να βάλεις όλα τα σχέδιά σου σε δράση και αθόρυβα και χωρίς να δώσεις δικαιώματα, θα καταφέρεις τους στόχους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσένα ο Άρης θα σε συντροφεύει όλο τον Οκτώβριο, εν τούτοις, "κέρδη" θα έχεις, αν τιθασεύεις τα συναισθήματά σου και καταφέρεις να κινηθείς όχι παρορμητικά, αλλά στοχευμένα και χωρίς εξάρσεις και έντονη κυκλοθυμία. Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 5ο οίκο σου με τον Άρη στις 8/10, σε χρήζει νικητή στον ερωτικό στίβο, αν αποφασίσεις να μπεις σε καθεστώς διεκδίκησης. Από την άλλη, Ερμής και Ήλιος που θα περάσουν διαδοχικά στον Σκορπιό δε θα σε αφήσουν παραπονούμενο. Αντίθετα, θα οξύνουν τη διαίσθησή σου, θα σε κάνουν πιο σίγουρο στις επιλογές σου και ποιο ξεκάθαρο για το πώς θέλεις να είναι η ερωτική σου ζωή, αλλά και το πού κι αν σε παίρνει να επενδύσεις κάπου, κυνηγώντας το κέρδος. Από την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ήλιο στον 5ο οίκο σου πιο πολύ θα ωφεληθείς εσύ που είσαι του α' ή του β' δεκαημέρου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved