Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Οκτώβριος του 2024

Η ημέρα γέννησής σου αποκαλύπτει τι έρχεται τον Σεπτέμβριο του 2024

Παπασταύρου Λίντα
Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Οκτώβριος του 2024

Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις, τι να περιμένεις από τον Οκτώβριο του 2024, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον Αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)

Τον Οκτώβριο μπορεί να "περπατάς στο σκοτάδι", στα επαγγελματικά σου, όπου τηρείται άκρα του τάφου σιωπή. Αυτό ενδέχεται να σου δημιουργήσεις φοβίες και αμφιβολίες. Παρά τη σύγχυση, χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις, αλλά κάτι τέτοιο θα γίνει προς το τέλος αυτού του μήνα. Οι αποφάσεις σου, επίσης, ίσως αφορούν και στην προσωπική σου ζωή, ιδίως αν είσαι ελεύθερος/η και έχεις βαρεθεί αυτή την κατάσταση. Το θέμα όμως είναι ότι είτε όσοι/ες σε φλερτάρουν δε σου αρέσουν είτε ότι έχεις βρει ένα άτομο που δεν ανταποκρίνεται. Στη δεύτερη περίπτωση, πρέπει να αποδεχτείς την "ήττα" σου και να πας παρακάτω, αφού το μόνο που κάνεις είναι να χάνεις χρόνο και ενέργεια.

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)

Όλες οι διαφωνίες και η φαγωμάρα στη δουλειά θα τελειώσουν αυτόν τον μήνα. Τα λόγια σου μπορεί να έχουν βαρύτητα και να επιφέρουν την ηρεμία ή να παρέμβει κάποιος/α ανώτερος/η και να σφυρίξει τη λήξη ή να φέρει και τις ανάλογες λύσεις. Με το ταίρι σου, επίσης, θα έχετε έναν συναρπαστικό Οκτώβριο, ενώ αν είσαι μόνος/η, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα καλυτερεύσουν και ενδεχομένως να έχεις και μια ερωτική κατάκτηση. Είναι ο μήνας για να κυριαρχήσεις το μυαλό και τις σκέψεις σου. Όταν το μυαλό σου είναι υπό τον έλεγχό σου, η επίτευξη των στόχων σου είναι παιχνιδάκι.

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)

Η βιασύνη που σε έχει πιάσει για να ολοκληρώσεις κάποιες εργασίες σου θα αποδειχθεί καταστροφική τον Οκτώβριο. Είναι πολύ πιθανό οι ανώτεροί σου να μην εντυπωσιαστούν από τα έργα σου γιατί δεν έδωσες σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες, προκειμένου να τελειώνεις ή να μην υπολόγισες κάποιους παράγοντες. Γι' αυτό, όσο κι αν δεν έχεις όρεξη, πρέπει να ακολουθήσεις σχολαστικά ένα πλάνο, χωρίς να παρεκκλίνεις από αυτό ή χωρίς να "σπρώχνεις" τα πράγματα να γίνουν, πριν την ώρα τους. Επιπλέον, εκτός από τη ρουτίνα της δουλειάς, ήρθε η ώρα να διορθώσεις κι αυτήν της καθημερινότητάς σου και να φτιάξεις το πρόγραμμα ύπνου σου γιατί δεν ξεκουράζεσαι όσο θα έπρεπε και δεν μπορείς να αποδώσεις την ημέρα.

Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η ή 31η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 4 (του Ουρανού)

Η τύχη σε ευνοεί αυτόν τον μήνα στα θέματα της δουλειάς και θα έχεις θετικά αποτελέσματα σε ό,τι κι αν επιχειρήσεις. Κάποιος στόχος σου θα επιτευχθεί ενώ θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάποιες σημαντικές συζητήσεις ή συζητήσεις με άτομο που έχει επιρροή ή εξειδικεύεται πάνω στο αντικείμενό σου, έτσι ώστε να βοηθηθείς ή να σου παρέχει επιπλέον γνώσεις. Ωστόσο, αν είχες στρεσαριστεί το προηγούμενο διάστημα, ενδεχομένως τώρα να έχεις μια ενόχληση-ξέσπασμα στην υγεία σου, που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις ρυθμούς ή να διαθέσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και στην προσωπική σου ζωή.

Αν γεννήθηκες την 5η, 14η ή 23η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 5 (του Ερμή)

Η αλήθεια είναι ότι σημαντικά προβλήματα με τα επαγγελματικά σου δε θα έχεις, τον Οκτώβριο και μάλιστα θα βρεις τον τρόπο για να ξεπεράσεις μικρά εμπόδια και να καταφέρεις να τελειώσεις με ένα πρότζεκτ ή μια υποχρέωση που έχεις αναλάβει, εντός της προθεσμίας που σου έχει δοθεί. Εάν χρειαστεί, δε θα διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τους συναδέλφους σου, οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να βάλουν ένα χεράκι. Μια επιτυχία είναι πιθανή και στα ερωτικά σου. Επιπλέον, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου, με συχνές αποδράσεις και επαφή με τη φύση για να αλλάζεις παραστάσεις και να χαλαρώνεις.

Αν γεννήθηκες την 6η, 15η ή 24η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 6 (της Αφροδίτης)

Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι ανοιχτός τον Οκτώβριο. Απλώς πρέπει να χρησιμοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου, έτσι ώστε να πείσεις και τους πλέον δύσπιστους ότι αξίζεις τις ευκαιρίες και -γιατί όχι;- επιπλέον χρήματα. Ναι, η τύχη είναι στο πλευρό σου, με την προϋπόθεση ότι είσαι πρόθυμος/η να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, χωρίς αμφιβολίες και ενδοιασμούς. Οι πολλές σκέψεις μπορεί να σου κόψουν τη φόρα, γι' αυτό μη δίνεις πολλή σημασία στο μυαλό σου. Το να καταπιαστείς με κάτι ουσιαστικό και εποικοδομητικό, θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ευημερίας σου.

Αν γεννήθηκες την 7η, 16η ή 25η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 7 (του Ποσειδώνα)

Τον Οκτώβριο θα βρεθείς διχασμένος/η ανάμεσα στην ανάγκη σου για σταθερότητα και την ακόρεστη επιθυμία για ελευθερία και αυτονομία κι αυτό είναι κάπως ασύμβατο για σένα που είσαι σε σχέση. Για να δημιουργήσεις χώρο για τη ζωή που πραγματικά οραματίζεσαι, ίσως χρειαστεί να θυσιάσεις κάτι και το τι δύσκολα θα το αποφασίσεις. Ήρθε η ώρα, όμως, να γίνεις το αφεντικό του εαυτού σου και να επενδύσεις σε πράγματα ή πρόσωπα, που γεμίζουν την ψυχή σου και ενδεχομένως να κρατάς, εξ αιτίας του φόβου της μοναξιάς ή του αγνώστου. Ωστόσο, δε χρειάζεται να κάνεις άλματα, αλλά ένα βήμα τη φορά.

Αν γεννήθηκες την 8η, 17η ή 26η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 8 (του Κρόνου)

Είναι ένας ξεχωριστός μήνας για εσένα ο Οκτώβριος, καθώς σε καλεί να πάρεις τα ηνία της προσωπικής σου ζωής και να λάμψεις. Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες και θα έχεις ηγετικό ρόλο, στον επαγγελματικό στίβο και θα πάρεις πάνω σου, ακόμη και τις μικρές αποτυχίες, που είναι φυσικό να υπάρξουν, χωρίς όμως να σε ρίξουν, ίσως γι' αυτό να είναι πολύ περισσότερες οι επιτυχίες. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις από το άγχος που έχεις, το οποίο μπορεί να οφείλεται στην παρόρμησή σου να γίνεσαι όλο και καλύτερος/η κάθε φορά και να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν επαναπαύεσαι.

Αν γεννήθηκες την 9η, 18η ή 27η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 9 (του Άρη)

Τον Οκτώβριο, οι συνάδελφοί σου θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις με επιτυχία κάποιο έργο σου αρκεί να τους το ζητήσεις και να μην προσπαθήσεις να τα πάρεις όλο πάνω σου, σκεφτόμενος/η εγωιστικά. Αυτή είναι η ουσία της συνεργασίας και όπως εσύ είσαι πρόθυμος/η, ανά πάσα στιγμή για να προσφέρεις τη βοήθειά σου, έτσι είναι κι οι άλλοι. Όπως και να 'χει, οι εξελίξεις στην εργασία σου θα είναι θετικές, ενώ θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις τον χρόνο ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένειά σου. Όσο διατηρείς μια σωστή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, τόσο το καλύτερο για σένα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved