Οκτώβριος 2024: Αυτά τα ζώδια δε θα είναι πια single

Δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα

Παπασταύρου Λίντα
Οκτώβριος 2024: Αυτά τα ζώδια δε θα είναι πια single

Αν ανήκεις σε ένα από ταζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι σαν την καλαμιά στον κάμπο και να βρεις κι εσύ έναν/μία σύντροφο. Ο Οκτώβριος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει στο να βρεις το ταίρι σου, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις τώρα.

Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα. Εννοείται ότι αν έχεις Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, είναι πολύ πιο αυξημένες οι πιθανότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου, αρχικά, τον Ερμή και τον Ήλιο κατά σειρά να περνούν κι αυτοί απέναντί σου, είναι λογικό να είσαι το Νο1 άτομο προς... ερωτική αποκατάσταση. Συγκεντρώνεις όλες τις πιθανότητες για να βρεις τον/ην υποψήφιο/α της καρδιάς σου και μάλιστα ενδεχομένως να είχες κι αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις το μπαμ, με μια συμβίωση... ακόμα και γάμο. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Σκορπιός θέλει αποκλειστικότητα και αφοσίωση στις σχέσεις του κι εσύ όταν είσαι φουλ ερωτευμένος δεν βλέπεις τίποτα γύρω σου και πέφτεις με τα μούτρα, οπότε μια χαρά θα τα βρείτε μεταξύ σας. Από τις 17, δε, που θα περάσει κι η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου και θα ελκύεις και τις πέτρες, αυξάνονται οι πιθανότητες με γεωμετρική πρόοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τίποτα δεν αποκλείεται και για σένα, αφού και Άρη πάνω σου θα έχεις και Αφροδίτη (αρχικά), Ήλιο και Ερμή στον 5ο σου και όλα συνηγορούν, ότι από πολλές απόψεις θα είναι ένας άκρως ερωτικός μήνας. Οι πιθανότητες να απλώσεις τα δίχτυα σου και να πιάσεις το... πιο μεγάλο ψάρι είναι με το μέρος σου, κυρίως στις 8/10 όπου ο Άρης σου με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα κάνουν τρίγωνο, όπερ και σημαίνει ότι θα βάλουν τα μεγάλα μέσα για να σε ζευγαρώσουν. Θα σου βγάλουν έντονο το συναίσθημα και την ανάγκη να είσαι με κάποιον/α, με τον οποίο θα υπάρχει αμοιβαίος έρωτας, πάθος και κατανόηση, κοινώς ο "άνθρωπός" σου. Εννοείται ότι δε θα είσαι αδιάφορος όλο τον υπόλοιπο καιρό, απλά, γύρω στα μέσα του μήνα θα δώσεις ρεσιτάλ και δύσκολα θα σου ξεφύγει το αντικείμενο του πόθου σου.

ΚΡΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι το παλεύεις αρκετά, το τελευταίο χρονικό διάστημα, για να γίνεις ζευγάρι με κάποιον/α και οφείλεις να παραδεχτείς ότι σου έχουν δοθεί ευκαιρίες με τόσο Ζυγό που κυκλοφορεί στον 7ο οίκο σου. Το μπαμ, βέβαια, δεν αποκλείεται να γίνει με τη Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη στις 2/10 και εκεί να στριμωχτείς κιόλας για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, αν δεν πάρεις εσύ την ανάλογη πρωτοβουλία. Από εκεί και πέρα, με την Αφροδίτη πρώτα, τον Ερμή και τον Ήλιο αργότερα στον 8ο οίκο σου θα σου γίνουν κρούσεις και εφ' όσον η έλξη σου είναι μεγάλη, όπως και οι σεξουαλικές σου επιθυμίες, μπορεί να γίνει το μοιραίο... αλλά ωραίο!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved