Οκτώβριος 2024: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Ευχάριστες ή δυσάρεστες; Θα φανεί από τα καμώματα των πλανητών

Παπασταύρου Λίντα
Οκτώβριος 2024: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Ο Οκτώβριος έχει αρκετές θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος του α' και β' δεκαημέρου, καθώς η Αφροδίτη έχει περάσει ήδη από τις 23/9 στον 10ο οίκο σου και μιας και δεν σχηματίζει αρνητική όψη με άλλον πλανήτη, τότε μπορείς να περιμένεις αρκετές όμορφες στιγμές, ευκαιρίες και βελτίωση σχέσεων με τους ανωτέρους ή συνεργάτες σου, αλλά και μια αναγνώριση των προσπαθειών σου ή βελτίωση ακόμα και της οικονομικής σου κατάσταση.

Από τις 17/10 και μετά, έρχεται η σειρά σου, αν είσαι Ιχθύς του α' δεκαημέρου να καρπωθείς τα οφέλη της Αφροδίτης, που περνά στον Τοξότη, όπου τα επαγγελματικά σου δε θα σε απασχολούν τόσο γιατί όλα θα κυλούν σε χαλαρούς ρυθμούς και ταυτόχρονα θα περνάς κι ώραια στο χώρο της δουλειάς σου. Παρθένε, μια πραγματική ευκαιρία για ανάδειξη, φήμη, προαγωγή και επιπλέον απολαβές, να περιμένεις τόσο στις 8 όσο και στις 14 του μήνα, αν είσαι γεννημένη αρχές του γ' δεκαημέρου. Προσοχή χρειάζεται μόνο στο Τι θα ζητήσεις και πώς θα το καβατζώσεις, γιατί υποσχέσεις μπορεί να πάρεις, αλλά δε θα ισχύσουν.

  • Εσύ Ζυγέ που είσαι γεννημένος του β' και γ' δεκαημέρου θα έχεις έναν Άρη να κατοικοεδρεύει στον 10ο οίκο σου, οπότε το "πολεμικό" κλίμα θα συνεχιστεί και τον Οκτώβριο. Κάποια στιγμή θα εμπλακείς και σε αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς, με το αποτέλεσμα να μην είναι το επιθυμητό κι απλά να παίρνεις την ικανοποίηση ότι τουλάχιστον μίλησες και τα έβγαλες από μέσα σου και δεν έκατσες να λουφάξεις στη γωνιά σου.
  • Αιγόκερε του β' και γ' δεκαημέρου, με τους συνεργάτες σου έχεις θέματα, οι συμφωνίες που ενδεχομένως είχες κάνει δεν προχωρούν και γενικά είναι ένας μήνας που είτε θα έχεις συνεχώς προβλήματα και εντάσεις είτε θα είσαι στην τσίτα για να μπορέσεις να λύσεις τα όποια θέματα ανακύπτουν. Πρόσεξε όμως και τα νεύρα σου γιατί σε ένα τεταμένο κλίμα, εύκολα θα ξεσπαθώσεις και ίσως να βρεθείς και κατηγορούμενος, χωρίς να φταις.
  • Τα ιδια ισχύουν και για σένα Κριέ του β' και γ' δεκαημέρου, που καλείσαι να επιδείξεις υπομονή (γελάει ο κόσμος) σε απανωτές κρούσεις, παράπονα και αντιδράσεις των ανθρώπων που συνεργάζεσαι ή να δεχτείς ακόμα και πόλεμο, από τους ανωτέρους σου, αν έχουν δώσει αρκετές φορές τόπο στην οργή ή αντιληφθείς ότι δε σε συμπαθούν ιδιαίτερα.
  • Τελευταίος είσαι εσύ Υδροχόε, από τα μέσα του β' και του γ' δεκαημέρου, που εκτός από πιθανές ενοχλήσεις στην υγεία σου, μπορεί να έχεις και... ενοχλήσεις έως και επιθετικές συμπεριφορές από συναδέλφους ή υπαλλήλους σου. Κι επειδή δεν έχεις και τις καλύτερες αντιδράσεις, μην αποκλείεις να γίνετε μύλος ή να βγουν μαχαίρια, στα καλά του καθουμένου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved