Νέα Σελήνη-Έκλειψη στο Ζυγό: «Όλα του γάμου δύσκολα…» για επτά ζώδια!

Κριοί και Αιγόκεροι δε θα είναι και πολύ άνετοι....

Η Νέα Σελήνητου μήνα γίνεται 2/10,20:54 ώρα Ελλάδας, στις 10° 03’Ζυγού και ταυτόχρονα είναι και Μερική Ηλιακή έκλειψη.Επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, γεννημένους τέλος του α' και αρχές του β' δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις 10 μοίρες.

Από μια πρώτη ματιά δε δείχνει "απειλητική" αυτή η έκλειψη, μάλιστα, έχει και τον Ερμή στον Ζυγό αρκετά κοντά της, που θα βοηθήσει να επικοινωνηθούν αρκετά θέματα. Ωστόσο, η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο είναι και αυτή έντονη και εκεί ενδεχομένως να δημιουργηθούν ζητήματα, έντονες διαφωνίες και καβγάδες.

Επτά ζώδια είναι αυτά, πάνω στα οποία η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό θα έχει τη μέγιστη επίδραση και μάλιστα για 6 μήνες, αφού όσο κρατάει:

ΖΥΓΟΣ ♎

Με την Νέα Σελήνη-έκλειψη στο ζώδιό σου, καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες, να κλείσεις λογαριασμούς του παρελθόντος οριστικά και να ξεκινήσεις μια καινούργια πορεία στην προσωπική σου ζωή. Έχεις τη δυνατότητα, όχι μόνο να ξεκολλήσεις από τα παλιά, αλλά και να αποκτήσεις αρκετά από αυτά που επιθυμείς, είτε μόνος/η σου είτε με την στήριξη κάποιων σημαντικών ανθρώπων της ζωής σου, οι οποίοι θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο το επόμενο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, δύσκολα θα βρεις συμμάχους-συνεργάτες, ώστε να ξεκινήσεις μια σου προσπάθεια επαγγελματική, καθώς ανώτεροι ή ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι τελείως αντίθετο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κόντρες και εντάσεις. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς ή να προχωρήσεις στη δημιουργία μιας σχέσης, φρόντισε όμως το κύριο ζητούμενό σου να μην είναι το να διώξεις τη μοναξιά σου και μόνο γιατί δε θα περπατήσει. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τα πράγματα με το ταίρι σου θα πηγαίνουν καλά, γενικά, αλλά υπάρχει κι η περίπτωση αντικειμενικών εμποδίων, σχετικά με τη δουλειά του/σου, την οικογένεια ή το σπίτι.

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Νέα Σελήνη-έκλειψη στον Ζυγό και 7° οίκο σου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου, αλλά, καθώς μιλάμε και για μια Ηλιακή έκλειψη, να αναμένεις εξελίξεις που δε θα σου αρέσουν. Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου θα επηρεάσουν κατά πολύ τις αποφάσεις που θα πάρεις από δω και πέρα κι η αλήθεια είναι ότι θα καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια να συμβιβάσεις τα πράγματα, όμως από ένα σημείο και μετά θα πατήσεις πόδι, αν είναι ασύμβατα με τον χαρακτήρα και την νοοτροπία σου, πόσω μάλιστα αν διαπιστώσεις ότι οι υποχωρήσεις που χρειάζεται να κάνεις, για να λειτουργήσουν τα πράγματα, είναι τόσες, που στο τέλος θα χάσεις τον εαυτό σου. Πιθανό είναι να διαχωρίσεις τη θέση σου ή ακόμα και να αποχωρήσεις από ένα «σχήμα». Ένας κύκλος πάντως θα κλείσει αναγκαστικά, εφ' όσον η ανάγκη να προχωρήσεις μπροστά είναι μεγάλη. Επιπλέον, ένα καινούργιο love story, συνεργασία, συμβίωση ή την επισημοποίηση ενός δεσμού είναι πολύ πιθανά, δε θα είναι όμως... βόλτα στην εξοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Υποθέσεις οικογενειακής φύσης ή του σπιτιού ανακινούνται με αυτή τη Νέα Σελήνη-έκλειψη, που γίνεται στον 4° ηλιακό σου οίκο, η οποία σου προσφέρει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να διευθετήσεις ζητήματα που θα ανακύψουν για να επανέλθει η ηρεμία στο περιβάλλον σου. Με τον Άρη όμως να μετέχει ενεργά, ένα θα λύνεις, δύο θα εμφανίζονται, ενώ οι προδιαγραφές για ανεύρεση μιας κοινής λύσης είναι λίγες. Το θέμα όμως είναι να επιμείνεις και να περάσεις το μήνυμα ότι αν επικρατήσει εγωιστική στάση και προσωπικό συμφέρον και κανείς δε θέλει να υποχωρήσει, επιμένοντας στις αρχικές του απαιτήσεις, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας είναι ελάχιστες. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να πάρεις μια απόφαση, από την οποία -θέλεις, δε θέλεις- θα δυσαρεστηθεί μια πλευρά. Από την άλλη, θα βαλθείς να τελειώσεις με κάποια θέματα που κρατάνε από τα παλιά ή να ολοκληρώσεις κάποιες εργασίες στο σπίτι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με τη Νέα Σελήνη-έκλειψη στον 10° ηλιακό σου οίκο, τα επαγγελματικά σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, καθώς το περιβάλλον θα είναι ανάστατο από θέματα που θα ανακύψουν το άμεσο χρονικό διάστημα, στα οποία θα πρέπει να ανταποκριθείς άμεσα και κανείς δε θα είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει. Από την άλλη κάποιες αστοχίες άλλων μπορεί τελικά να τις πληρώσεις εσύ, οπότε οι σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου δε θα είναι κι οι καλύτερες. Το θέμα είναι όμως να δείξεις προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ανεξαρτήτου συμπάθειας, αντιπάθειας ή ό,τι υπάρχει, το ενδιαφέρον είναι κοινό και αν μπουν στην άκρη τα προσωπικά μπορείτε να συνεργαστείτε και να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δύσκολο όμως, με τον Άρη απέναντί σου, αφού πιο πολύ επικρατεί το Εγώ. Γι΄αυτό κάποια στιγμή ίσως χάσεις και το διπλωματικό σου πνεύμα και την ευγένειά σου, προκειμένου να προασπίσεις τη θέση και τα συμφέροντά σου. Όπως και να έχει, καλείσαι να επιδείξεις δυναμισμό και αποφασιστικότητα, χωρίς να υπερβείς τα εσκαμμένα, για να μη σου κοστίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με τη Νέα Σελήνη στον 5° οίκο σου, γίνεσαι πιο κοινωνικός/η, χαλαρός/η και παιχνιδιάρης/α, κυρίως όμως ωθείσαι, αν είσαι μόνος/η, να ψάξεις να βρεις το ταίρι σου και να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να κυκλοφορείς περισσότερο, για να εμπλουτίσεις τον κύκλο σου με καινούργια άτομα, ώστε να αυξηθούν κι οι πιθανότητες. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να βολοδέρνεις άσκοπα, φλερτάροντας ή αλλάζοντας συνεχώς ερωτικό ενδιαφέρον γιατί έτσι θα σπαταλήσεις αρκετή ενέργεια, ενδεχομένως και χρήματα και τίποτα δε θα καταφέρεις. Επιτακτική θα γίνει κι η ανανέωση της υπάρχουσας ερωτικής σου σχέσης, γιατί αν δεν γίνει, σύντομα θα αρχίσεις να βαριέσαι και να ξενοκοιτάς. Αν έχεις παιδί(α), να είσαι σίγουρος/η ότι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου για αρκετό καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με τη Νέα Σελήνη-έκλειψη στον 2° οίκο σου, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται κυρίως στις ανάγκες σου, συναισθηματικές ή υλικές κι όχι μόνο θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι αλλιώς τα πράγματα, αλλά και θα κάνεις και συγκεκριμένες ενέργειες γιατί θα καταλάβεις ότι είναι σημαντικό να παίρνεις, αλλά περισσότερο το να... απολαμβάνεις όσα έχεις αποκτήσει. Πολύ πιθανό να περάσεις στην αντεπίθεση, διώχνοντας από πάνω σου την εικόνα του ντροπαλού και συνεσταλμένου ατόμου, θεωρώντας ότι αυτά που λαμβάνεις (είτε από τη δουλειά σου είτε από τα ερωτικά σου) είναι λίγα, ενώ σου αξίζουν πολλά παραπάνω και να ξεκινήσεις να διεκδικείς, χωρίς να υπερβαίνεις τα όρια. Επιπλέον, είναι πιθανό ένας φίλος ή μια φίλη σου να μην είναι καθόλου υποστηρικτικός/η, να βγάλει ανταγωνισμό ή να έχει μια επιθετική συμπεριφορά, που θα είναι μάλλο δύσκολο να συνεχίσετε να έχετε επαφή. Πάντως οι πιθανότητες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου είναι αυξημένες, αυτό το διάστημα, οπότε καλό είναι να κάνεις ανάλογες συζητήσεις ή να ψάξεις για το παραπάνω. Όσον αφορά στο ερωτικό, θα σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να κλειστείς σε μια αγκαλιά, αλλά πρέπει να κάνεις εσύ κίνηση και να μην περιμένεις την άλλη πλευρά.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με αυτή τη Νέα Σελήνη-έκλειψη, που γίνεται στον 8° οίκο σου, μαζί με τη λίμπιντό σου θα αυξηθούν και οι υποχρεώσεις σου προς τρίτους, οπότε είναι πολύ πιθανό, κάποια στιγμή, να αναγκαστείς να προβείς σε ένα διακανονισμό ή ρύθμιση. Δεν αποκλείεται όμως και να πάρεις κάποια χρήματα από ασφάλεια ή αλλού που θα σε ξελασπώσουν. Από την άλλη, με την επιθυμία σου για ζευγάρωμα να μεγαλώνει, εξ αιτίας και του Άρη στον 5ο οίκο σου, παράλληλα με τις έντονες σεξουαλικές σου ανάγκες, είναι πολύ πιθανό ο έρωτας να σου κτυπήσει την πόρτα. Ωστόσο, αν θέλεις να κρατήσει το όλο στόρι και να μη βγεις στην πορεία χαμένος, θα πρέπει από την αρχή να δηλώσεις τι θέλεις και τι όχι και να μην κάνεις εκπτώσεις, όπως επίσης υποχωρήσεις σε θέματα σημαντικά για σένα γιατί από έναν πιθανό συμβιβασμό, μακροχρόνια, θα βγεις εσύ ο ριγμένος.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI*

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved