Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Νοέμβριο του 2024

Αυτά που θα έχουν εύνοια δεν είναι πολλά

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και εξελίξεις για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Νοέμβριο του 2024, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά ή -ακόμα καλύτερα- αν έχεις εκεί τον Ωροσκόπο σου, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Νοέμβριο, σε αντίθεση με άλλους μήνες, είναι αρκετά και σου εξηγούμε αμέσως το γιατί!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρότι ο μήνας, αν ανήκεις στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου, δεν ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές, εν τούτοις, αυτό θα αλλάξει και πλέον φαίνεται να είσαι ένα από τα μεγάλα φαβορί σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, με την αποχώρηση του Άρη από απέναντί σου (έστω και για λίγο) στις 4/11, την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από τις 11/11 και ΚΥΡΙΩΣ το οριστικό αντίο του Πλούτωνα από πάνω σου, στις 20. Ανάσες γερές θα πάρεις, θα καταφέρεις αρκετές από τις προσωπικές σου επιδιώξεις, ειδικά με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Κρόνο και επιτέλους θα αρχίσει να χαμογελά και πάλι το χειλάκι σου, να ξαναβρίσκεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου, να αποβάλλεις τους φόβους σου και να κατακτάς -αργά και σταθερά- στόχους τόσο για τη βελτίωση, όσο και για την εξέλιξή σου, ακόμα και την επαγγελματική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπαίνεις και πάλι σε τροχιά... ανάπτυξης, εσύ που είσαι του γεννημένος το α' δεκαημέρου, καθώς από τις 11 του μήνα έρχεται η Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου να σε βοηθήσει να σταθεροποιηθείς οικονομικά, να αυξήσεις κατά τι τα εισοδήματά σου, να προχωρήσεις σε μια συμφωνία και να γίνεις και πιο επιλεκτικός, όσον αφορά στις επιλογές σου, οικονομικές και αισθηματικές. Ο Ήλιος θα περάσει σε σένα στις 22/11 και με το τρίγωνό του με τον Άρη στον Λέοντα, 27/11, θα βγάλεις φτερά στα πόδια σου. Από την άλλη, αν είσαι γεννημένος μετά τη μέση του β' δεκαημέρου, έχεις κι έναν Δία να ξαναπερνά απέναντί σου και μιας και μιλάμε για τον... μπαμπά σου, χατίρι δε θα σου χαλάσει κι αν είχες στα σκαριά κάποια συνεργασία ή σκεφτόσουν στο να προχωρήσεις σε σχέση ή δέσμευση ή να... την κάνεις γιατί καταπιέστηκες, τώρα θα τα καταφέρεις. Μόνη παραφωνία είναι ο Ερμής στο ζώδιό σου, που γυρνά ανάδρομος στις 27/11, αλλά μέχρι τότε...

ΚΡΙΟΣ

Κι εσύ, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, δε φαίνεται να... χαλιέσαι καθόλου τον Νοέμβριο, που οι πύρινοι φίλοι σου θα κάνουν ουσιαστικά κουμάντο. Δεν είναι μόνο ο Ερμής, που περνά στον Τοξότη, αλλά και ο Άρης στον Λέοντα, που όπως θα βάλει φωτιά στην ερωτική σου ζωή και θα σε κάνει πιο παθιάρη και διεκδικητικό. Από την άλλη, η Αφροδίτη στον 10ο οίκο σου δείχνει ομαλοποίηση των επαγγελματικών σου, μια συμπάθεια που κερδίζεις από άτομα ιεραρχικά ανώτερά σου, ενδεχομένως και καταξίωση, αποδοχή ή αναγνώριση της συμβολής σου, που δεν αποκλείεται να φέρει και επιπλέον απολαβές ή δώρα. Πιθανή είναι και μια πρόταση που ναι μεν θα σε κάνει να τη σκεφτείς, καθώς δεν είναι σούπερ-ντούπερ, αλλά μπορεί μακροπρόθεσμα να σε οφελήσει. Από την άλλη, ένα βάρος φεύγει οριστικά από πάνω σου (λέγε με Πλούτωνα), αν είσαι γεννημένος τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου και πλέον όλα σταδιακά θα αλλάξουν προς το θετικότερο σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κι εσύ θα βγεις ευνοημένος αυτόν τον μήνα μιας και ο Πλούτωνας φεύγει οριστικά από τον 7ο οίκο σου, αν είσαι των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου και δεν πρόκειται να σου ξανακάνει ζημιά. Ό,τι κέρδισες, κέρδισες κι ό,τι έχασες, έχασες. Τώρα πας για άλλα, με γνώση και αρκετά πιο δυνατός. Βέβαια, την τελευταία κρούση θα την έχεις στις 3/11, με τον Άρη σου σε αντίθεση και εκεί θα πρέπει να βγάλεις μαχαίρια και να πολεμήσεις μέχρι αισχάτων για να επικρατήσεις. Από εκεί και πέρα, αν είσαι του α' δεκαημέρου η Αφροδίτη σου παρέχει όμορφες προσωπικές στιγμές, θα γίνεις πιο δημοφιλής κι αγαπητός, θα τραβάς το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, ενώ δεν αποκλείεται να σου προταθεί μια συνεργασία, που θα σου παρέχει αρκετά οφέλη ή εμπνέει για μακροβιότητα. Το ίδιο ισχύει και με τις ερωτικές/συντροφικές σου σχέσεις, καθώς το παν είναι να είσαι με ένα άτομο και ο δεσμός σας να αντέξει στο χρόνο. Κι η αλήθεια είναι ότι μόνο... σοβαρές προτάσεις θα σου γίνονται. Η ψυχολογία σου θα είναι καλή, θα υπάρχουν πιο χαλαροί ρυθμοί στην δουλειά και αν προσέξεις λίγο τα χρήματά σου και στο πού τα χαλάς, πρόβλημα δε θα έχεις κανένα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved