Μην παίζεις με την ψυχική ηρεμία αυτών των ζωδίων γιατί «την έβαψες»!

Θα σου μιλήσω για τα ζώδια, που είναι επικίνδυνο (άκρως επικίνδυνο) να παίζεις με την ψυχική τους γαλήνη, γιατί οι αντιδράσεις τους μετά, είναι απρόβλεπτες και πολύ κακές!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Μην παίζεις με την ψυχική ηρεμία αυτών των ζωδίων γιατί «την έβαψες»!

Δεν θα σε κουράσω με κλισεδάκια. Δεν θα σου πω, πχ ότι αν χαλάσεις την ψυχική γαλήνη ενός Ταύρου, θα σε πάρει ο εξαποδώ για βόλτα. Θα σου μιλήσω για τα ζώδια που όταν χάνουν τον έλεγχο, "βαράνε κόκκινο".

Ιχθύς

Ένα έχω να πω: το Ψάρι είναι αποφασισμένο να ζήσει όπως θέλει, αλλά οι γύρω του (όλοι μα όλοι), αποτελούν είτε μέρος ενός προβλήματος που δεν μπορεί να λύσει, είτε μέρος ενός background που γεμίζει με θόρυβο την σκέψη του, όταν ΔΕΝ τους έχει καλέσει στην ζωή του. Με αυτή την λογική, όταν το Ψάρι βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας, δεν γουστάρει κανένα ερέθισμα και κανέναν να το βγάλει από αυτή. Αν το κάνεις, θα δεις ότι στην αρχή θα υποκύψει στην πίεση που του ασκείς, όμως αργότερα, θα φορτώσει το σύστημα από σκέψεις ακραίες (σκέτο μίσος) και θα επακολουθήσει ένα χάος. Χάος, λέω.

Λέων

Μπορεί να είναι ζώδιο της Φωτιάς, γεμάτο φλόγα και ζωή, όμως ο Λέοντας, περιφρουρεί την ψυχική του ηρεμία και ό,τι κάνει (πάρτι κι εξωστρέφειες), το κάνει από επιλογή, όχι επειδή του το επιβάλλει κάποιος. Όταν κατεβάσει ρολά και αποσυρθεί, απαιτεί να σέβονται όλοι γύρω του την γαλήνη και την νηνεμία που έχει ανάγκη για να φορτίσει τις μπαταρίες του. Αλίμονο σε εκείνον που δεν το καταλάβει και αρχίσει να τον πιέζει ή να τον ενοχλεί.

Σκορπιός

Ακόμα ένα ζώδιο του Νερού στην λίστα. Δεν γίνεται διαφορετικά. Ο Σκορπιός κλείνεται όπως και το Ψάρι, πολύ συχνά μέσα στο ίδιο του το κεφάλι, παρέα με τις σκέψεις του και τα συναισθήματα του. Κάθε σκέψη κι ένα συναίσθημα. Χρειάζεται τον χρόνο του και τον χώρο του, ο Σκορπιός. Αν του χαλάσεις αυτήν την ηρεμία, την διαταράξεις με άσχημο τρόπο, τότε κατευθείαν θα θυμώσει, δεν θα σου δώσει καμία ευκαιρία να κάνεις πίσω και θα σε πρήξει με τον πιο άσχημο τρόπο. Το ωραίο είναι, ότι δεν θα σου εξηγήσει καν σε τι έφταιξες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved