Τα ζώδια που ψωνίζουν κυρίως από vintage καταστήματα

Έχουν μια τάση προς το ρετρό

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που ψωνίζουν κυρίως από vintage καταστήματα

Τους αρέσει να αγοράζουν αντικείμενα μιας άλλης εποχής. Τα θεωρούν ξεχωριστά και μοναδικά. Μπορεί να τα δεις να αγοράζουν προϊόντα και από σύγχρονα καταστήματα, μπορεί όμως και να τα δεις να χαζεύουν με τις ώρες σε παλαιοπωλεία και να βρίσκουν μικρούς "χαμένους" θησαυρούς. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω σε ποια ζώδια αναφερόμαστε:

ΤΑΥΡΟΣ

Τα vintage αντικείμενα και ρούχα είναι η αδυναμία του Ταύρου. Του αρέσει αυτό το στυλ μιας άλλης εποχής. Πολλές φορές το θεωρεί και αρχοντικό. Είναι κάτι διαφορετικό και προσθέτει μια άλλη νότα στο σπίτι του. Ο Ταύρος δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγοράσει second hand ρούχα ή αντικείμενα, ειδικά αν είναι καλής ποιότητας και σε συμφέρουσα τιμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει ιδιαίτερη αδυναμία γενικά στα vintage αντικείμενα. Το σπίτι του, αρκετά συχνά είναι διακοσμημένο με αντικείμενα που φέρνουν στο μυαλό μια άλλη εποχή και σε γυρίζουν σε εποχές του παρελθόντος. Του αρέσει όλο αυτό και είναι πολύ πιθανό να τον πετύχεις σε ένα παλαιοπωλείο να ψάχνει να βρει "χαμένους" θησαυρούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο ρομαντικό. Θεωρεί λοιπόν ότι τα αντικείμενα μιας άλλης εποχής έχουν μια ιδιαίτερη και νοσταλγική αξία. Είναι διαφορετικά και μοναδικά πλέον, καθώς δεν τα έχουν όλοι στο σπίτι τους, ούτε μπορούν να τα προμηθευτούν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved