Όλα καλά κι όλα άγια, αλλά μην ζητήσεις δανεικά από αυτά τα ζώδια

Γιατί δεν θα σου δώσουν

Άννα Ζαμάνη
Όλα καλά κι όλα άγια, αλλά μην ζητήσεις δανεικά από αυτά τα ζώδια

Να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή. Δεν θα σου δώσουν δανεικά, όχι γιατί είναι τσιγκούνηδες ή περίεργοι, αλλά επειδή πρώτον δεν σε θεωρούν δικό τους άνθρωπο ή οικογένεια και δεύτερον επειδή κάνουν απλά μια χαλαρή παρέα μαζί σου και δεν είστε κολλητοί. Για εκείνα είσαι ένας απλός γνωστός και έτσι θα σε αντιμωτωπίσουν. Δεν θα ανακατέψουν τα χρήματα με μια απλή κοινωνική συναναστροφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν είναι ένα άτομο που δανείζει εύκολα χρήματα. Για την ακρίβεια δεν δανείζει ούτε αντικείμενα. Ό,τι είναι δικό του, είναι δικό του και δεν το μοιράζεται. Σε ξεχωριστές περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με κολλητούς και οικογένεια, ο Ταύρος και θα βοηθήσει και θα δανείσει λεφτά, ωστόσο αν δεν είσαι δικός του άνθρωπος, τότε να ξέρεις ότι θα φας πόρτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει την ταμπέλα του τσιγκούνη, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Όταν έχει να κάνει με άτομα της οικογένειάς του, να ξέρεις ότι ο Καρκίνος θα δώσει και το... εσώρουχό του χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν όμως έχει να κάνει με απλούς γνωστούς, τότε το πράγμα αλλάζει και ο Καρκίνος γίνεται πολύ προσεκτικός με τα χρήματά του και αρκετά φειδωλός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι και εκείνη πολύ προσεκτική σε ό,τι έχει να κάνει με την οικονομική της διαχείριση. Δεν ξοδεύει χρήματα χωρίς σημαντικό λόγο και δεν δανείζει. Ούτε και θα ζητήσει δανεικά για να τα λέμε όλα. Βάζει τα όριά της. Ωστόσο αυτό που λέγαμε παραπάνω περί οικογένειας κτλ, ισχύει και για την Παρθένο. Αν ένα δικό της άτομο βρεθεί σε ανάγκη, δεν θα αρνηθεί την βοήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι γνωστή η σχέση έρωτα που έχει ο Σκορπιός με τα χρήματα. Είναι πολύ προσεκτικός σε ό,τι έχει να κάνει με τα λεφτά, δεν τα σπαταλά και δεν δανείζει σε όποιον να είναι και χωρίς λόγο. Κάνει σωστά κουμάντα και δεν μπλέκει τα οικονομικά με τις κοινωνικές του συναναστροφές. Μόνο στην οικογένειά του θα δάνειζε χρήματα. Σε κανέναν άλλο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved