Αυτά τα ζώδια κατασκοπεύουν τους γείτονές τους

Είναι ο Big Brother της γειτονιάς

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια κατασκοπεύουν τους γείτονές τους

Θέλουν να τα ξέρουν όλα! Δεν γίνεται να μην γνωρίζουν τι παίζει στο σπίτι τους, την πολυκατοικία τους ή την γειτονιά τους. Θα τα δεις αυτά τα ζώδια να είναι σε ένα παράθυρο και να κοιτάζουν τον δρόμο. Ποιος περνάει, τι ώρα επέστρεψε ο γείτονας, πού πάρκαρε κτλ. Αν έχεις κι εσύ τέτοιους γείτονες να ξέρεις ότι μάλλον ανήκουν σε ένα από τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ασφάλειά του. Δεν είναι τόσο… κουτσομπόλης, όσο φοβιτσιάρης. Θέλει να ξέρει ποιος μένει γύρω του, τι δουλειά κάνει, αν είναι «επικίνδυνος» ή όχι. Για τον Ταύρο είναι πολύ σημαντικό το να ζει σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Να είναι και εκείνος και η περιουσία του και η οικογένειά του ασφαλείς. Άρα θα περάσει όλη τη γειτονιά από κόσκινο και θα παραμονεύει όλους τους γείτονες ελέγχοντας τις κινήσεις τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι κουτσομπόλης. Τι να σου πούμε περισσότερο; Θέλει να ξέρει όλα. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε ΟΛΑ! Είναι το πρακτορείο Reuters της γειτονιάς. Καταγράφει τα πάντα. Όλες τις κινήσεις, όλες τις επαφές και τις συναναστροφές. Ξέρει με ακρίβεια μέχρι και τι εσώρουχα απλώνουν οι νοικοκυρές στα γύρω μπαλκόνια και αν είναι του άντρα τους ή αν αλλάξανε ταίρι (χαχαχα). Απλά ο Δίδυμος χώνει τη μύτη του παντού. Οπότε να ξέρεις ότι δεδομένα τους κατασκοπεύει όλους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι λίγο πολύ σαν τον Ταύρο. Μόνο που για τον Καρκίνο, το πιο σημαντικό είναι η ασφάλεια της οικογένειάς του και του σπιτιού του. Δηλαδή, δεν μπορεί να επιτρέψει στον κάθενα να μπαινοβγαίνει στην πολυκατοικία του. Δεν μπορεί να δεχτεί να μετακομίσει κοντά του κάποιος ο οποίος ίσως και να αποτελούσε κίνδυνο. Στο δικό του μυαλό πάντα. Άρα θέλει να τα ξέρει όλα, ανακατεύεται σε όλα και εννοείται ότι έχει λόγο σε όσα γίνονται στην γειτονιά

Απλά φανταστείτε τι γίνεται σε μια γειτονιά που μένουν αρκετοί Δίδυμοι, Ταύροι και Καρκίνοι… Ε ρε γλέντια!! χαχαχαχα

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved