Αυτά τα ζώδια δε βασίζουν την ευτυχία τους σε κανέναν

Ξέρουν ότι μόνοι μας κάνουμε τον εαυτό μας ευτυχισμένο

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια δε βασίζουν την ευτυχία τους σε κανέναν

Τα ζώδια αυτά δεν περιμένουν από κανέναν άλλο να τα κάνει ευτυχισμένα. Φροντίζουν τα ίδια να περνούν καλά και να διασκεδάζουν. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι καμία σχέση και κανένας/καμία σύντροφος δεν μπορεί να σε κάνει πραγματικά χαρούμενη/ο αν πρώτα δεν κάνεις εσύ τον εαυτό σου χαρούμενη/η. Για πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν έχει ανάγκη κανέναν για να περνάει καλά κι αυτό γιατί πολύ απλά περνάει καλά και μόνος του. Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί θα γνωρίσει κόσμο, θα μιλήσει, θα ξεχαστεί και θα διασκεδάσει. Ξέρει πάρα πολύ καλά ότι η ευτυχία του κρύβεται «μέσα» του και ότι κανένας δεν μπορεί να τον κάνει πιο χαρούμενο πέρα από εκείνον. Ο Δίδυμος δεν «κολλάει» σε πρόσωπα και καταστάσεις και δεν εξαρτάται από κανέναν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα ελεύθερο πνεύμα. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι η ευτυχία κρύβεται μέσα μας και όχι σε κάποιον άλλο. Μόνος του φροντίζει να κάνει τον εαυτό του χαρούμενο και να του δίνει όσα ποθεί. Δεν προσδοκά τίποτα από κανέναν. Ούτε και θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για την ευτυχία κάποιου άλλου. Τόσο χαλαρά πορεύεται στην ζωή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ο τρίτος στην σχετική μας λίστα και έχει ακριβώς τα ίδια στοιχεία με τον Δίδυμο και τον Τοξότη σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι αυτό. Ο Υδροχόος δεν περιμένει τίποτα από κανέναν. Μόνος του χτίζει την ευτυχία του και ξέρει ότι είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το χαμόγελο στο πρόσωπό του. Αυτός και κανένας άλλος. Και φυσικά δεν περιμένει τίποτα από κανέναν γιατί φροντίζει να τα δίνει όλα ο ίδιος στον εαυτό του. Και είναι μια χαρά με τις επιλογές του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved