Αυτά τα ζώδια κάνουν φιλίες μέσα στη δουλειά

Θέλουν να δημιουργούν φιλικούς δεσμούς με συναδέλφους τους

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια κάνουν φιλίες μέσα στη δουλειά

Για να τα λέμε και όλα, ούτως ή άλλως είναι επικοινωνιακά άτομα. Τα πηγαίνουν καλά σχεδόν με όλους και είναι μανούλες στις δημόσιες σχέσεις. Δεν είναι καθόλου δύσκολο για εκείνα να κάνουν φιλίες μέσα από τον χώρο της δουλειάς τους. Και μάλιστα οι φιλίες αυτές μπορεί και να κρατήσουν γιατί δεν είναι ευκαιριακές ή οπορτουνιστικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μεταξύ μας... Και με ποιον δεν τα πάει καλά ένας Δίδυμος; Αν υπήρχε βραβείο δημοσίων σχέσεων, γνωριμιών και επαφών τότε κάθε χρόνο θα το έπαιρνε ο Δίδυμος. Σαφώς και κάνει φιλίες μέσα στη δουλειά του. Ευκολάκι για εκείνον. Άλλωστε θέλει να είναι η ψυχή της παρέας και μέσα σε όλα. Έχει χιούμορ, είναι έξυπνος και στο επικοινωνιακό κομμάτι δεν παίζεται.

ΖΥΓΟΣ

Ο έτερος δημοσιοσχετίστας. Ο άνθρωπος που θέλει να τα πηγαίνει καλά με όλους και δεν θα τον ακούσεις εύκολα να λέει όχι. Λογικό είναι λοιπόν να τον συμπαθούν οι συνάδελφοί του και να θέλουν να κάνουν παρέα μαζί του. Έχει χιούμορ, είναι επικοινωνιακός και ευγενικός και πάντα είναι με ένα χαμόγελο στα χείλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι το τρίτο ζώδιο του αέρα σε αυτό το άρθρο και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Όπως ο Δίδυμος και ο Ζυγός, έτσι και ο Υδροχόος είναι πολύ καλός στο επικοινωνιακό κομμάτι. Θέλει στον χώρο της εργασίας του να τα πηγαίνει καλά με τους συναδέλφους του και δημιουργεί φιλίες. Έχει χιούμορ, είναι πρόσχαρος, έξυπνος και κοινωνικός. Θα είναι από τους πρώτους που θα προτείνουν για παράδειγμα να πάνε όλοι μαζί για ένα ποτό μετά την δουλειά και όχι μόνο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved