Αυτά τα ζώδια είναι για τα... πανηγύρια

Τρελαίνονται για κλαρίνα, χωριό και παραδοσιακούς χορούς ως το πρωί

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια είναι για τα... πανηγύρια
the young musician on a gray background plays the clarinet Bigstock

Μια ανάσα είμαστε από το να ξεκινήσουν και φέτος το καλοκαίρι τα πανηγύρια σε όλη την Ελλάδα. Και κάποια ζώδια ανυπομονούν περισσότερο από τα υπόλοιπα για να πάνε στο χωριό τους και να γλεντήσουν ως το πρωί με κλαρίνα και όχι μόνο. Είναι η αδυναμία τους και τρελαίνονται με την όλη ατμόσφαιρα, το φαγητό και τους παραδοσιακούς χορούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι άτομο παραδοσιακό που λατρεύει τα πατροπαράδοτα έθιμα. Τρελαίνεται για το χωριό του, για τα πανηγύρια στα οποία θα ξαναβρεθεί με όλους τους συγχωριανούς του και θα χορεύει ως το πρωί. Το κλαρίνο, το σουβλάκι, η μπίρα, το γουρουνόπουλο και πολλά άλλα, κάνουν τον Ταύρο να ανυπομονεί να ζήσει αυτές τις παραδοσιακές βραδιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν μιλάμε για παράδοση, ο Καρκίνος είναι το πρώτο πρώτο ζώδιο που μας έρχεται στο μυαλό. Είναι ένα άτομο που λατρεύει όλη αυτή την ατμόσφαιρα των καλοκαιρινών πανηγυριών, του χωριού, της οικογένειας, των παραδοσιακών χορών, του φαγητού, της μπίρας και του κρασιού. Δώσ' του πανηγύρι και πάρ' του την ψυχή!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης λατρεύει τα γλέντια γενικά. Είναι το πρώτο άτομο που θα ανέβει στην πίστα για να χορέψει. Θα τον δεις πρώτο πρώτο στο μαντήλι να σέρνει τον χορό. Είναι η ψυχή της παρέας και του πανηγυριού όλου. Θα κάνει τα μεγαλύτερα τσαλίμια στον χορό και θα το ευχαριστηθεί με την ψυχή του. Είναι γεννημένος για την διασκέδαση, την πλάκα και τους χορούς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved