Δύο ζώδια που κυνηγούν και δύο που... διεκδικούν

Σήμερα θα σου μιλήσω για 2 ζώδια που ζητάνε ξεκάθαρα να έχουν σχέση και για 2 που απλώς, θα στο πουν απέξω- απέξω, χωρίς αυτό να τα μειώνει, ή να μειώνει τις προθέσεις τους. 

Σοφία Ανδρικοπούλου
Δύο ζώδια που κυνηγούν και δύο που... διεκδικούν

Είναι καθαρά, θέμα ταπεραμέντου. Τίποτα περισσότερο.

Ο Ζυγός και ο Κριός, είναι κυνηγοί στον έρωτα. Μην κοιτάς που ο Ζυγός δεν βγαίνει επιθετικά μπροστά. Αν τον καλοπαρατηρήσεις, θα το δεις αυτό που σου λέω: Θέλει να έχει σχέση και θέλει να τον διεκδικήσεις. Θα σου πετάξει πολλά «τυράκια» για να πέσεις στα δίχτυα του και να το κάνεις. Ο Κριός ευθέως θα σου πει ότι θέλει σχέση, θα το δείξει και δεν θα πάρει πίσω τον λόγο του. Κι εκείνος όμως, έχει τα κολλήματα του: θέλει να καταλάβει ότι υπάρχει πάθος και πόθος από την άλλη μεριά, διαφορετικά, δεν θα κάνει τον κόπο να ανοίξει την καρδούλα του!

Ο Ταύρος και ο Σκορπιός από την άλλη πλευρά, εκδηλώνουν απλώς ενδιαφέρον και μετά… με το συμπάθιο που το λέω, κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Δεν θέλουν να εκτεθούν, γιατί στο μυαλό τους, αν δείξουν τις προθέσεις τους, θα χάσουν το παιχνίδι στον έρωτα. Κάντο να βγάζει νόημα. Δεν βγάζει, αλλά για εκείνους, το σημαντικό, είναι να «κόψουν» τις προθέσεις και να βεβαιωθούν ότι δεν θα φάνε τα μούτρα τους.

Συμπληρώνω! Ο Καρκίνος και ο Λέοντας, βρίσκονται κάπου στο ενδιάμεσο αυτών των δυο κατηγοριών: θέλουν να δουν τον έρωτα στα ματάκια σου πριν ανοιχτούν, αλλά ταυτόχρονα, θα σου δείξουν ξεκάθαρα ότι σε θέλουν. Νομίζω ότι έχουν καλύτερα ισορροπία, με τον Καρκίνο να την χάνει εντελώς, μόλις δεθεί μέσα στην σχέση και με τον Λέοντα, να την χάνει, όταν δίνει τα πάντα όλα στον/στην σύντροφό του/της!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved