Το μοναδικό πράγμα που δεν μπορεί να κάνει ο Δίδυμος

Οι Δίδυμοι όλα τα καταφέρνουν, για να πούμε την αλήθεια! Είναι ένα πολυσχιδές ζώδιο, που ότι σκεφτεί, θα το δοκιμάσει και συνήθως το πετυχαίνει! Υπάρχει όμως ένα πράγμα που δεν μπορεί να κάνει!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Το μοναδικό πράγμα που δεν μπορεί να κάνει ο Δίδυμος

Πάμε να δούμε μαζί ποιο είναι αυτό και γιατί δεν τα καταφέρνει!

Αν έχεις ωροσκόπο στους Διδύμους, Σελήνη ή κυρίως, Ερμή, συνέχισε να διαβάζεις και θα ταυτιστείς!

Οι Δίδυμοι προσπαθούν να δοκιμάζουν τα περισσότερα πράγματα που περνάνε από το μυαλό τους, χωρίς φόβο και χωρίς κόμπλεξ. Έχουν τόσες σκέψεις, γεννούν τόσες επιθυμίες, που τους είναι αδύνατον να μείνουν εγκεφαλικά και σωματικά ακίνητοι. Δεν έχει να κάνει με τεμπελιά ή μη. Τα Διδυμάκια βλέπουν σχεδόν τα πάντα σαν ένα παιχνίδι και έχουν μια γάργαρη περιέργεια να δοκιμάσουν πως δουλεύουν! Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, σημασία έχει η περιέργεια κι η διαδικασία της ανακάλυψης!

Με αυτό το σκεπτικό, καταλαβαίνεις πως έχουμε να κάνουμε με ένα ζώδιο που έχει τόση διάθεση για ζωή και κίνηση, ροή ενέργειας, όσο κανένα άλλο. Κι άλλα ζώδια (πχ. τα ζώδια της Φωτιάς), έχουν ενέργεια, αλλά εδώ αναφερόμαστε, στην χαρά της ζωής, προσωποποιημένη. Διέπει την νοοτροπία τους και τη στάση της ζωής τους!

Το ένα λοιπόν πράγμα που δεν μπορούν να κάνουν τα υπέροχα Διδυμάκια μας, είναι να… μιζεριάζουν. Δεν μιζεριάζουν από άποψη. ΠΟΤΕ. Αν δεις Διδυμάκι που έχει μαραζώσει, να ξέρεις, περνάει από πολύ άσχημη φάση. Στήριξε το, ακόμα κι αν εκείνο σε κρατήσει ένα τσικ, μακριά.

Οι Δίδυμοι δεν υποκύπτουν στην μιζέρια, στην κακιά ενέργεια στην άσχημη ψυχολογία (την ασπαζόμενη ως τρόπο ζωής, εννοώ), κανενός. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η γκρίνια κι η κατήφεια, αποτελούν τρόπο ζωής για κάποιους.

Είναι λαμπεροί άνθρωποι, οι Δίδυμοι. Και μέσα και έξω!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved