Κριός, Λέων, Τοξότης: Τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι ευτυχισμένος

Να πώς θα καταλάβεις ότι είναι χαρούμενος

Άννα Ζαμάνη
Κριός, Λέων, Τοξότης: Τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι ευτυχισμένος

Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Μην ανησυχείς. Εύκολα θα καταλάβεις πότε ένα ζώδιο της Φωτιάς είναι ευτυχισμένο. Θα σου δείξει σημάδια. Αρκεί εσύ να τα έχεις το νου σου και να τα παρατηρήσεις. Διάβασε παρακάτω πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο της Φωτιάς όταν είναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο για να είσαι προετοιμασμένος/η:

ΚΡΙΟΣ

Κάνει πλάκα ακόμα και με προσωπικά σχόλια που λέγονται γι' αυτόν, βαριέται να αντιπαρατεθεί, έχει μειωμένη παρορμητικότητα και κάνει ήσυχο ύπνο, δεν έχει ξεσπάσματα. Αφήνει τους άλλους να κάνουν ό, τι θέλουν, γίνεται στοργικός και ιδεαλιστής.

ΛΕΩΝ

Παρουσιάζει μειωμένη ανάγκη για εξωτερική προσοχή, αυξημένο αίσθημα αξιοπιστίας, γενναιοδωρία και λιγότερο θεατράλε συμπεριφορά. Δε δίνει σημασία στις επικριτικές φωνές (δε φτάνουν καν στα αφτιά του), ενθουσιάζεται πολύ ακόμα και με την καλοκαιρία και τον ήλιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχει υπερβολικό ενθουσιασμό, ενέργεια και κέφι, λέει αστεία και γελά πολύ, είναι ζεστός, φιλικός και πολύ κοινωνικός. Δεν μπορεί να σταθεί σε ένα μέρος, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στη δουλειά, σκέφτεται διάφορα και δεν είναι πολύ παραγωγικός.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved