Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Να γιατί κάνεις δυσλειτουργικές σχέσεις

Υπάρχει λόγος που στις σχέσεις συναντάς προβλήματα

Σοφία Ανδρικοπούλου
Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Να γιατί κάνεις δυσλειτουργικές σχέσεις

Ανήκεις σε κάποιο ζώδιο του Νερού; Είσαι Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθύς; Έχεις ωροσκόπο, Σελήνη, Άρη ή Αφροδίτη σε κάποιο από αυτά τα ζώδια; Τότε το άρθρο αυτό, θα σου εξηγήσει γιατί στις σχέσεις συναντάς προβλήματα και ποια είναι αυτά!

  • Νιώθεις ότι πρέπει να στραγγαλίσεις το ταίρι σου με αγάπη και φυσικά ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει το ίδιο, διαφορετικά, δεν είναι αληθινή αγάπη. Πρέπει να στο εξηγήσω αναλυτικά τώρα, αυτό εδώ, ή με το που το είδες γραμμένο, τα πράγματα έγιναν λίιιιιιιγο πιο ξεκάθαρα; Ο τρόπος που αγαπάς ΕΣΥ τον άλλον άνθρωπο, δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που εκείνος είναι δομημένος να αγαπά! Μπορεί να σε λατρεύει και να έχει διαφορετικό τρόπο που το εκφράζει ή που το δείχνει!
  • Βαραίνεις με ενοχές τον εαυτό σου, αλλά ΚΑΙ τον/την σύντροφό σου, γιατί για εσένα, το παιχνίδι των ενοχών είναι γνώριμο και ευκολάκι. Έλα όμως που δεν αρέσει σε όλους, όσο αρέσει σε εσένα!
  • Εκφράζεις τα συναισθήματά σου, συχνά με τρόπο έντονο και… πιεστικό. Δεν είναι κακό το να εκφράζεσαι! Απεναντίας, θα μπορούσες να παραδώσεις και μαθήματα σε μερικά ζώδια, που δεν τα πάνε καλά με την αυτοέκφραση. Αλλά μεγάλες ποσότητες από το οτιδήποτε σε αυτή την ζωή, δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο. Μήπως να έλεγες αυτό που θέλεις και να ΜΗΝ πιστεύεις ότι οι άλλοι σε αγνοούν; Κι αν τελικά το κάνουν, ΚΟΨΕ τους εσύ από την ζωή σου!
  • Δίνεις πολλά και τα δίνεις χωρίς να έχεις δώσει χρόνο στην σχέση και συχνά, χωρίς να έχεις τεστάρει καλά τα νερά. Ακόμα όμως κι όταν τα έχεις κάνει όλα αυτά και πάλι δίνεις πολλά και το συναισθηματικό και ψυχικό σου ταμείο, βγαίνει μείον. Πικραίνεσαι, απογοητεύεσαι, θυμώνεις. Μήπως βρε ψυχή, να κρατάς και κάτι για εσένα;
  • Τέλος, έχεις την τάση να χάνεσαι μέσα στις σχέσεις, να διαλύεσαι, να γίνεσαι ένα με αυτήν, αφήνοντας την δική σου προσωπικότητα κάπου να αιωρείται, ενώ πρέπει σαφέστατα να την «φοράς» ΠΑΝΤΟΤΕ! Μετά σου είναι δύσκολο να αποχωριστείς την σχέση (και το άλλο πρόσωπο), γιατί έχεις ξεχάσει πώς είναι, να υπάρχεις έξω από αυτήν!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved