Τα ζώδια που κάνουν γυμνισμό στην παραλία

Τους αρέσει και το απολαμβάνουν

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που κάνουν γυμνισμό στην παραλία

Για να τα λέμε και όλα, δεν είναι εύκολη απόφαση να κάνει κανείς γυμνισμό. Δεν είναι πολλά τα άτομα εκείνα που θα πήγαιναν σε παραλία γυμνιστών και θα περπάταγαν στην άμμο όπως τα γέννησε η μητέρα τους. Μόνο τρία από τα δώδεκα θα είχαν αυτό το θάρρος και μάλιστα θα το απολάμβαναν κιόλας. Πάμε να τα δούμε:

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι ένα από τα ζώδια που θα μπορούσαν άνετα να απολαύσουν τον γυμνισμό. Και αυτό γιατί δεν τον νοιάζει τι λέει ο κόσμος, του αρέσει να νιώθει ελεύθερος, άνετος και χαλαρός και ότι τίποτα και κανείς δεν τον περιορίζει. Δεν έχει ενδιασμούς γενικά. Έχει αυτοπεποίθηση και είναι ανοιχτόμυαλος και προχωρημένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο χίπης του ζωδιακού. Ο άνθρωπος που θα κάνει κάμπινγκ, θα ψήσει το φαγητό του στη φωτιά και θα απολαύσει τη μητέρα γη. Θα κάνει γυμνισμό με άνεση και χωρίς να νιώσει καμία αναστολή. Θα τον απολαύσει. Θα το διασκεδάσει δεδομένα. Μπορεί να χορεύει μέχρι και γυμνός γύρω από μια φωτιά στην παραλία. Τόσο πολύ θα το χαρεί όλο αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο γυμνισμός για τον Υδροχόο προάγει την κοινωνική ισότητα. Ως άτομο που δεν αγαπά τις κοινωνικές διακρίσεις, χωρίς ρούχα, υπάρχουν λιγότερα εμπόδια, λιγότερες νόρμες που βάζουν τους ανθρώπους σε καλούπια. Στην πραγματικότητα, ο γυμνισμός του δίνει τη δυνατότητα να αισθάνεται πιο ενωμένος με τους άλλους ανθρώπους, καθώς εξισώνεται και νιώθει μέρος ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved