Αυτά τα ζώδια μετανιώνουν συνέχεια για ό,τι κάνουν

Μπορεί να προσπαθήσουν να επανορθώσουν ή να θέλουν να ανοίξει η γη να τα καταπιεί

Έμμα Ριζοπούλου
Αυτά τα ζώδια μετανιώνουν συνέχεια για ό,τι κάνουν

Υπάρχουν οι άνθρωποι που μετανιώνουν για ό,τι έχουν κάνει και προσπαθούν να επανορθώσουν και να ζητήσουν συγχώρεση κι αυτοί, που σπανίως ακούς "συγγνώμη" από το στόμα τους, παραμένουν αμετανόητοι και δε δέχονται ότι έσφαλαν. Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε ανήκουν στην πρώτη κατηγορία. Αναγνωρίζουν το σφάλμα τους και είτε θα προσπαθήσουν να επανορθώσουν είτε θα αισθανθούν ενοχές και θα εύχονται να ανοίξει η γη να τα καταπιεί: Για ποια μιλάμε;

ΙΧΘΥΕΣ

Εδώ μιλάμε για την μετανοούσα Μαγδαληνή του ζωδιακού κι εφ' όσον σχεδόν πάντα δρα και αντιδρά με βάση το συναίσθημά του οπότε λογικό είναι 3 στις 4 να κάνει λάθος. Ο Ιχθύς μετανιώνει αρκετές φορές και για τη συμπεριφορά και για τις ενέργειές του. Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να παίρνει όλο το κρίμα πάνω του, να ζητά συγγνώμη ακόμα και για κάτι που μπορεί να μην έφταιγε κι αν είναι όντως ο υπαίτιος για να στενοχωρηθεί ή να κατακριθεί ένα άλλο άτομο, τότε θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρ' ότι η Παρθένος είναι λεπτολόγα και λογική και εξαντλεί κάθε περιθώριο, αναλύοντας προοπτικές και πιθανότητες, προκειμένου να αποφασίσει να κινηθεί, να εκφραστεί ή να αντιδράσει, εν τούτοις είναι από τα ζώδια που όταν το κάνει, την επόμενη στιγμή θα μετανιώσει, ιδίως αν δεν είχαν το αποτέλεσμα που πίστευε. Επιπλέον, αν κάνει γκάφα ή πικράνει κάποιον/α, θα ζητήσει συγγνώμη, παρά την ισχυρογνωμοσύνη της.

ΖΥΓΟΣ

Η αναποφασιστικότητα, οι αμφιβολίες και οι δεύτερες σκέψεις είναι κομμάτι του χαρακτήρα του Ζυγού, οπότε σχεδόν ποτέ δεν είναι σίγουρος για το αν έπραξε καλά ή έπρεπε να κρατήσει το στόμα του κλειστό κάποια συγκεκριμένη στιγμή. Επιπλέον, είναι και λίγο ενοχικός, αντιλαμβάνεται αμέσως πότε έκανε λάθος και δε θέλει να στενοχωρεί τους άλλους, οπότε αν νιώσει ότι αδίκησε ή πλήγωσε άθελά του, θα σπεύσει να ζητήσει συγγνώμη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved