Ο χειρότερος εχθρός αυτών των ζωδίων είναι το μυαλό τους

Υπεραναλύουν τα πάντα

Άννα Ζαμάνη
Ο χειρότερος εχθρός αυτών των ζωδίων είναι το μυαλό τους

Κανένας δεν μπορεί να σου κάνει μεγαλύτερο κακό, από τον ίδιο σου τον εαυτό. Και αυτό το ξέρουν καλά αυτά τα ζώδια. Η αλήθεια είναι ότι αυτο-βασανίζονται τόσο πολύ και χωρίς λόγο. Το μυαλό τους δεν σταματά να σκέφτεται. Υπεραναλύουν τα πάντα. Κολλάνε σε λεπτομέρειες και «πλάθουν» σενάρια που είτε δεν θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα, είτε δεν έχουν καμία δόση αλήθειας. Ποια είναι τα ζώδια που κάνουν τόσο εμμονικές και επίμονες σκέψεις; Πάμε να τα δούμε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό του Δίδυμου δεν «κατεβάζει ποτέ τον διακόπτη». Δεν σταματά να λειτουργεί και να σκέφτεται. Μέσα σε ένα λεπτό μπορεί να κάνει εκατό διαφορετικές σκέψεις. Αυτό φυσικά μόνο εύκολο δεν είναι για κάποιον άνθρωπο να το διαχειριστεί και να το αντέξει. Αν είσαι Δίδυμος τότε ξέρεις και καταλαβαίνεις τι σου λέμε. Αλλά και Ερμή στους Διδύμους να έχεις και πάλι τα ίδια βιώνεις και τραβάς. Η μόνη λύση είναι να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν και δεν επιτρέπουν στο μυαλό σου να είναι τόσο στα «κόκκινα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ο Δίδυμος σκέφτεται ασταμάτητα, πού να δεις το μυαλό της Παρθένου πώς λειτουργεί. Είναι σαν ένα εργοστάσιο παραγωγής ιδεών και σκέψεων που δεν σταματά ούτε λεπτό. Και λειτουργεί και σαν καλοκουρδισμένη μηχανή. Η Παρθένος έχει για κυβερνήτη της τον Ερμή και αυτό παίζει ένα αρκετά σημαντικό ρόλο. Εξηγεί το γιατί είναι τόσο εύστροφη, αλλά και γιατί δεν μπορεί να βάλει ένα φρένο στις επίμονες, ασταμάτητες και εμμονικές σκέψεις της. Μπορεί να μην είσαι Παρθένος, αλλά να έχεις Ερμή στην Παρθένο… Σε καταλαβαίνουμε γιατί κι εσύ τα ίδια τραβάς…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα σενάρια που πλάθει ο Σκορπιός στο μυαλό του, θα λέγαμε ότι δικαιούται άνετα ένα Όσκαρ σκηνοθεσίας και σεναρίου. Είναι ικανός να κολλήσει σε μια μικρή λεπτομέρεια μιας συζήτησης που του φάνηκε σημαντική και να αρχίσει να κάνει στο μυαλό του διάφορες σκέψεις, να αναλύει τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις, τι μπορεί να σημαίνει μια κίνηση που είδε και πολλά άλλα. Ο Σκορπιός σιχαίνεται τις εκπλήξεις. Θέλει να είναι προετοιμασμένος για όλα τα πιθανά σενάρια. Δεν θέλει να ξαφνιαστεί από ένα αποτέλεσμα ή ένα γεγονός. Προσπαθεί να τα προβλέπει όλα, να είναι προετοιμασμένος και έτοιμος να αντιδράσει σε ό,τι κι αν συμβεί. Οπότε το μυαλό του κάνει συνεχόμενες εμμονικές σκέψεις και δεν τον αφήνει λεπτό να ηρεμήσει. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και τα άτομα που έχουν Ερμή στον Σκορπιό.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved