Θες να τα ξαναβρείς με την Καρκίνα; Mission not... impossible!

Έτσι θα την ξανακερδίσεις

Έμμα Ριζοπούλου
Θες να τα ξαναβρείς με την Καρκίνα; Mission not... impossible!

OΚ! Χωρίσατε και την θέλεις πίσω. Σε νιώθουμε! Λογικό να σε έχει «μαγέψει» με τον τρόπο της και να έχει μπει για τα καλά στην καρδιά σου. Μην απογοητεύεσαι! Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση. Τρόπος για να ξανακερδίσεις μια γυναίκα Καρκίνο, υπάρχει κι εμείς θα σου τον αποκαλύψουμε!

Πάρε το μερίδιο της ευθύνης σου

Όποια και αν ήταν η αιτία του χωρισμού, πάρε την ευθύνη που σου αναλογεί. Αναγνώρισε τα λάθη σου γιατί σίγουρα κι εσύ δεν ήσουν 100% σωστός, έτσι ώστε να συμφιλιωθείτε. Αν βέβαια ήταν δική της η απόφαση να χωρίσετε, τότε μην περιμένεις να γίνετε φίλοι αμέσως. Πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να αποκτηθεί και πάλι η οικειότητα, που θα μπορούσε να βοηθήσει στο να τα ξαναβρείτε.

Φιλία

Το να είστε μόνο φίλοι, ίσως σε πληγώνει, ωστόσο, πρέπει να κάνεις ό,τι είναι απαραίτητο για να κερδίσεις πίσω την εμπιστοσύνη του. Μόλις αρχίσει να σου ανοίγεται ξανά, φανέρωσέ της τα αληθινά σου συναισθήματα. Μην επιμείνεις να είστε ξανά μαζί. Προσπάθησε να της δώσεις να καταλάβει ότι είσαι διατεθειμένος να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση και αυτή τη φορά να πάει καλά. Πιθανότατα, να παραμένει συναισθηματικά ευάλωτη με σένα και θα σου πει ακριβώς τι συμβαίνει στην καρδιά της. Δε θα πάρεις, πάντως, μια άμεση απάντηση ως προς το τι μπορείς να κάνεις για να διορθωθούν τα πράγματα, αλλά θα έχεις ανοίξει μια πόρτα για το μέλλον.

Σοβαρή δέσμευση

Συνήθως, οι Καρκίνοι δε μένουν για πολύ μόνοι τους, επειδή φροντίζουν να «αποκατασταθούν» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αν δεν πάνε καλά, λοιπόν, τα πράγματα μεταξύ σας, η καλή σου δε θα σκεφτεί δύο φορές, πριν προχωρήσει σε μια άλλη σχέση. Μην αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει, να είσαι άμεσος και σαφής ως προς το τι θέλεις από αυτήν, από την αρχή. Πες της τι ζητάς και δείξε της ότι έχεις πολλά να προσφέρεις.

Να ξέρεις ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να ξανακερδίσεις την Καρκίνα και δε θα συμβεί σε μια μέρα ή δύο. Το κλειδί για τη συμφιλίωση με την πρώην σου είναι να ρίξεις τις άμυνές σου και να επενδύσεις στη συναισθηματική πλευρά της σχέσης. Μόλις βρεθείτε και οι δύο στο ίδιο μήκος κύματος, τότε θα ξαναείστε μαζί. Αν, δε, παίξεις σωστά τα φύλλα σου, δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε γάμο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved