Θες να τα ξαναβρείς με την Παρθένο; Mission not... impossible!

Έτσι θα την ξανακερδίσεις

Έμμα Ριζοπούλου
Θες να τα ξαναβρείς με την Παρθένο; Mission not... impossible!

OΚ! Χωρίσατε και την θέλεις πίσω. Σε νιώθουμε! Λογικό να σε έχει «μαγέψει» με τον τρόπο της και να έχει μπει για τα καλά στην καρδιά σου. Μην απογοητεύεσαι! Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση. Τρόπος για να ξανακερδίσεις μια γυναίκα Παρθένος, υπάρχει κι εμείς θα σου τον αποκαλύψουμε!

Αν υπάρχουν προβλήματα στην σχέση σας και είναι εμφανή, τότε σίγουρα εκείνη νιώθει δικαιωμένη για την απόφαση του χωρισμού σας. Το να διαφωνήσεις μαζί της δεν θα βγάλει πουθενά. Αντιθέτως, μπορείς να την ευχαριστήσεις που ήταν αρκετά δυνατή, ώστε να πάρει αυτή την απόφαση και για τους δυο σας. Έτσι θα νιώσει άνετα και ίσως παραμείνετε φίλοι.

Δώσε της χώρο και χρόνο

Μην προσπαθήσεις να την δεις την επόμενη κιόλας μέρα του χωρισμού. Αν είστε χωρισμένοι να συμπεριφέρεσαι ως single. Μην στείλεις μήνυμα, μην την πάρεις τηλέφωνο και μην την παρακολουθείς. Το μόνο που θα καταφέρεις να δείξεις είναι απελπισία και τίποτα άλλο. Ακόμα και αν σου τηλεφωνήσει εκείνη κάποια στιγμή, δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις. Δώσε της χρόνο να σκεφτεί και να… αναλύσει την σχέση σας και τη διάλυσή της.

Μη γίνεσαι drama queen

Όταν συζητήσετε κάποια στιγμή για τον χωρισμό σας, προσπάθησε να μην είσαι συναισθηματικός, ούτε φυσικά drama queen. Σιχαίνεται τις φωνές, την γκρίνια και τη μουρμούρα. Αν χάσεις τον έλεγχο, πολύ απλά θα σηκωθεί να φύγει ή θα σου κλείσει το τηλέφωνο κατάμουτρα. Προσπάθησε να της μιλήσεις με βάση την λογική.

Κι όμως ζηλεύει

Μια ακόμα καλή επιλογήείναι να την κάνεις να ζηλέψει. Όχι όμως με υπερβολές. Να την κερδίσεις πίσω θες, όχι να την χάσεις εντελώς. Ξεκίνα να κάνεις πράγματα που δεν κάνατε μαζί και που θα την εντυπωσίαζαν. Θα της δείξεις με αυτό τον τρόπο ότι ίσως και να έκανε λάθος που σε άφησε και θα αναρωτιέται αν πήρε τελικά την καλύτερη απόφαση για εκείνη ή όχι.

Το να τα ξαναβρείς με μια Παρθένο είναι θέμα μυαλού. Παίξε εκεί απάνω. Προσπάθησε να είσαι cool, να μιλάς με άνεση και δείξε ότι αξίζεις γιατί το ζώδιο αυτό δεν θέλει να εγκαταλείπει «πολύτιμους» ανθρώπους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved