Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι ευτυχισμένος

Να πώς θα καταλάβεις ότι είναι χαρούμενος

Άννα Ζαμάνη
Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι ευτυχισμένος

Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Μην ανησυχείς. Εύκολα θα καταλάβεις πότε ένα ζώδιο της Γης είναι ευτυχισμένο. Θα σου δείξει σημάδια. Αρκεί εσύ να τα έχεις το νου σου και να τα παρατηρήσεις. Διάβασε παρακάτω πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο της Γης όταν είναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο για να είσαι προετοιμασμένος/η:

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν βασίζεται στα υλικά αγαθά για να νιώσει ασφαλής ή ικανοποιημένος. Ξεχνά το παρελθόν, έχει περισσότερη αντοχή, υπομονή, συναισθηματικά, γίνεται πιο εκδηλωτικός, έχει ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την ευχαρίστηση, δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο να κάνει πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι χαλαρή, χωρίς νεύρα και άγχος. Δεν παρουσιάζει τους συνήθεις ψυχαναγκασμούς, με χαρά προθυμοποιείται να εξυπηρετήσει και να φροντίσει, έχει θετική εικόνα για τον εαυτό της, είναι επικοινωνιακή και με αυτοπεποίθηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαρίζει τον έλεγχο, δεν έχει αγωνίες ή ανασφάλειες, είναι στοργικός, ζεστός, ανεκτικός, με χιούμορ. Δουλεύει λιγότερο και χαίρεται περισσότερο την προσωπική του ζωή, αφιερώνει πιο πολύ χρόνο στον εαυτό του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved