Τα ζώδια που σε αποδέχονται γι' αυτό που είσαι

Δεν κάνουν καμία προσπάθεια να σε αλλάξουν

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που σε αποδέχονται γι' αυτό που είσαι

Και το κάνουν επειδή και οι ίδιοι δεν θέλουν να προσπαθήσει κάποιος να τους αλλάξει. Θέλουν να τους αποδέχονται όπως είναι. Σίγουρα πάει το μυαλό σου σε κάποια ζώδια και ναι, καλά κατάλαβες. Δίδυμοι, Υδροχόοι και Τοξότες είναι οι άνθρωποι εκείνοι που έχει ανοιχτό μυαλό, που δεν περιορίζουν και δεν πιέζουν κανέναν και το κυριότερο, που αποδέχονται και εκτιμούν την μοναδικότητα του άλλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο πιο μοναδικός και ξεχωριστός είσαι, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις να τα βρεις με έναν Δίδυμο. Είναι το άτομο εκείνο που δεν θα σε περιορίσει ποτέ. Δεν θα σου ζητήσει να αλλάξεις και δεν θα σου τονίσει λάθη και παραλείψεις. Είσαι ένας άλλος άνθρωπος, το ξέρει και σε αποδέχεται όπως ακριβώς είσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τον Υδροχόο τα πράγματα είναι ακριβώς όπως και με τον Δίδυμο για τον οποίο μιλήσαμε πιο πάνω. Όσο μεγαλύτερη η τρέλα σου και η διαφορετικότητά σου, τόσο μεγαλύτερος και ο θαυμασμός του Υδροχόου προς το πρόσωπό σου. Ποτέ δεν θα σου ζητήσει να αλλάξεις γιατί και ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε καλούπια και να αλλάξει για κανέναν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τρίτος της παρέας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Τοξότη. Μιλάμε για ένα άτομο ανοιχτόμυαλο, που δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν περιορίζεται. Το ίδιο κάνει και στους γύρω του και στο ταίρι του και σε όλους. Από την πρώτη στιγμή, αν του κάνεις, του κάνεις γι αυτό που είσαι και όχι γι΄αυτό που θα ήθελε να είσαι. Μαζί σου θα ενώσει την τρέλα του και την διαφορετικότητά του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved