Όσο πιο μυστηριώδης και αινιγματικός είσαι, τόσο πιο πολύ σε γουστάρουν αυτά τα ζώδια

Ελκύονται από την σκοτεινή πλευρά σου

Άννα Ζαμάνη
Όσο πιο μυστηριώδης και αινιγματικός είσαι, τόσο πιο πολύ σε γουστάρουν αυτά τα ζώδια

Όσα λιγότερα ξέρουν για σένα, όσο περισσότερο μυστήριο καλύπτει τη ζωή σου, τόσο πιο πολύ σε γουστάρουν και σε καψουρεύονται. Και αυτό γιατί έχεις καταφέρει να παίξεις με το μυαλό τους. Είσαι η δύσκολη λεία. Το άτομο που δημιουργεί ερωτηματικά και τα ιντριγκάρει στο να το κυνηγήσουν, να ασχοληθούν και να το ερωτευτούν. Τα ζώδια με τα οποία θα έχεις την μεγαλύτερη επιτυχία πάντως να ξέρεις πως είναι δύο. Και δεν είναι άλλα από τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γυναίκα Σκορπιός είναι ένα αίνιγμα από μόνη της. Είναι μυστικοπαθής και κρυψίνοος. Δεν εκτιμά ιδιαίτερα τα... ανοιχτά βιβλία. Δεν της τραβούν την προσοχή καν. Αυτό που την τραβά είναι το μυστήριο. Το άγνωστο. Αυτό που αντιμετωπίζοντάς το, δεν ξέρει τι την περιμένει. Δεν έχει ιδέα πόσο dark είναι ο άλλος. Και όσο μεγαλύτερο το μυστήριο, τόσο μεγαλύτερη και η καψούρα της Σκορπίνας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίδια περίπτωση με τον Σκορπιό είναι και η γυναίκα Αιγόκερως. Δεν της αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ανοιχτά βιβλία. Για να ενθουσιαστεί και να κολλήσει, θέλει να βρει ένα άτομο που να είναι μυστηριώδες και αινιγματικό. Να μην μπορεί να το "διαβάσει" και να μην μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις του. Όσο πιο πολύ την δυσκολεύεις την γυναίκα Αιγόκερω στο να σε πλησιάσει και να σε μάθει, τόσο πιο πολύ σε καψουρεύεται.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved