Τα ζώδια που κατά βάθος παρακαλάνε να τους ακυρώσεις την προγραμματισμένη έξοδο

Χάρη θα τους κάνεις...

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που κατά βάθος παρακαλάνε να τους ακυρώσεις την προγραμματισμένη έξοδο

Μπορούμε να είμαστε λίιιιγο ειλικρινείς μεταξύ μας; Έλα… λίγο… Πόσες φορές σε έχουν πάρει τηλέφωνο φίλοι σου, συγγενείς σου, γνωστοί σου ή συνεργάτες σου και σου έχουν προτείνει να βγείτε;

Κι ενώ εσύ νιώθεις άβολα και θέλεις τόσο πολύ να τους πεις ότι προτιμάς να μείνεις στο σπίτι και να αράξεις στον καναπέ σου να δεις ολόκληρες σεζόν από σειρές και ταινίες, στο τέλος λυγίζεις και τους λες «εντάξει, ας βγούμε». Μετά βλέπεις ότι πλησιάζει η ώρα που έχετε πει να συναντηθείτε, ετοιμάζεσαι με βαριά καρδιά και ξαφνικά λαμβάνεις αυτή την κλήση που τόσο πολύ περίμενες και προσευχόσουν να σου έρθει.

Είναι η στιγμή που σου λένε ότι κάτι προέκυψε και τελικά δεν θα μπορέσετε να βρεθείτε. Εσύ όμως… βράχος! Αντί να πανηγυρίσεις, λες ένα «πωωωω πόσο λυπάμαι, αλλά δεν πειράζει, μια άλλη φορά». Κλείνεις το τηλέφωνο και πέφτεις με χαρά στον καναπέ σου αρπάζοντας παράλληλα το κοντρόλ της τηλεόρασης για να δεις τη σειρά που άφησες στη μέση. Λοιπόν πάμε στοίχημα ότι είσαι Ταύρος, Καρκίνος ή Σκορπιός;

ΤΑΥΡΟΣ

Μα καλά, υπάρχει κάτι καλύτερο για τον Ταύρο από το σπίτι του; Από την άνεσή του, τον καναπέ του και το φαγητό του; Πρέπει να είναι τρελός κάποιος αν νομίζει ότι ο Ταύρος θα τα βάψει μαύρα για μια έξοδο που του ακύρωσαν. Πάρτι θα κάνει γιατί πρακτικά ποτέ δεν ήθελε να πάει. Απλά παρασύρθηκε και είπε το "ναι".

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επόμενος στη λίστα και όχι άδικα, ο Καρκίνος. Γιατί μόνο αυτός μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ταύρο στο πόσο αγαπά το σπίτι του, το φαγητό του και τον καναπέ του. Καρκίνος που να θέλει να κάνει ζωάρα με πάρτι και εξορμήσεις ως το πρωί, είναι Καρκίνος με πολλούς πλανήτες στον Δίδυμο. Ο γνήσιος, ο ατόφιος, ο 100% Καρκίνος, δεν το κουνάει από το σπίτι του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι διαφορετική περίπτωση από τους άλλους δύο. Δεν είναι ότι δεν μπορεί να αποχωριστεί το σπίτι του, τον καναπέ του και τα σνακς του. Είναι ότι σιχαίνεται τους ανθρώπους και τις πολλές συναναστροφές. Η μοναξιά του είναι το "ναρκωτικό" του και όταν έχει τον εαυτό του δεν χρειάζεται κανέναν άλλο. Ειδικά αν είναι να πάει και κάπου που δεν τους γνωρίζει όλους και θα πρέπει και να συστηθεί κτλ, καλύτερα να τον βάλεις να καταπιεί ένα μαγκάλι κάρβουνα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved