Ζώδια της Γης VS Ζωδίων του Αέρα: Πώς αντιμετωπίζουν τον έρωτα και τι να περιμένεις

Δεν θα σου μιλήσω για το αν ταιριάζουν τα ζώδια της Γης με τα ζώδια του Αέρα (χμμμ, δεν ξετρελαίνουν ο ένας τον άλλον), αλλά για το πώς ερωτεύεται το καθένα στοιχείο, ξεχωριστά!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Ζώδια της Γης VS Ζωδίων του Αέρα: Πώς αντιμετωπίζουν τον έρωτα και τι να περιμένεις

Πάμε αμέσως να δούμε τα ζώδια της ΓΗΣ (Αιγόκερω, Παρθένο και Ταύρο).

Να ξεκινήσουμε από τα απλά και τα όμορφα: τα ζώδια της Γης είναι τα πιο δύσκολα στον έρωτα. Θα σου έλεγα, ότι σχεδόν τον αποφεύγουν, αλλά αυτό είναι υπερβολή. Θέλουν πολύ να ερωτευτούν, αλλά το μυαλό τους, βάζει εμπόδια, βάζει όρια, βάζει προϋποθέσεις.

Σκέφτονται τι πρέπει να κάνουν, πόσο θα αλλάξει η ζωή τους, τι προσαρμογές πρέπει να γίνουν κι αυτό καμιά φορά, τους σκοτώνει την διάθεση να αφεθούν στο συναίσθημά τους. Κι από συναίσθημα… ναι, έχουν πολύ και βαθύ, αλλά δεν το διαφημίζουν και δεν το χαρίζουν!

Για να κερδίσεις μια θέση στην καρδιά τους, οφείλεις να τα προσεγγίσεις με ειλικρίνεια και ξεκάθαρες προθέσεις. Σχηματίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης, δεν μπαίνουν στον κόπο να δώσουν τον χρόνο τους και την προσοχή τους σε ανθρώπους που δεν τους γεμίζουν το μάτι.

Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), είναι άνθρωποι που φλερτάρουν, ρισκάρουν, θέλουν να νιώσουν πάθος κι έρωτα. Το παράδοξο με αυτά τα ζώδια είναι πως, ενώ θέλουν να τα νιώσουν όλα αυτά, δεν αφήνονται μήτε κι αυτά στα συναισθήματα τους.

Περισσότερο «παίζουν» με τον έρωτα, δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και γεύονται όσο περισσότερο μπορούν, την ίδια στιγμή που τα ίδια, γεννούν τον έρωτα στις καρδιές των άλλων! Ακούγεται οξύμωρο να σε κάνουν να τα ερωτεύεσαι, ενώ τα ίδια, δεν είναι διατεθειμένα να δεσμευτούν.

Εδώ όμως κρύβεται όλη η ουσία: τα ζώδια του Αέρα, θέλουν να δεσμευτούν, αλλά όπως και τα ζώδια της Γης που το κάνουν με δυσκολία, έτσι κι εκείνα, ψάχνουν να βρουν το κατάλληλο άτομο. Εκείνο που θα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ώστε να τραβήξει και να τα κρατήσει!

Είδες τελικά που τα δυο αυτά στοιχεία, ενώ έχουν με την πρώτη ματιά μεγάλες διαφορές, τελικά, έχουν στο βάθος, την ίδια βασική ανάγκη;

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved