Ζυγέ σταμάτα να κάνεις αυτά τα μεγάλα λάθη

Αν έχεις ωροσκόπο ή Σελήνη στον Ζυγό, τα κάνεις κι εσύ, επομένως, διάβασε και μάθε!

Για πάμε να δούμε τα λάθη που κάνεις Ζυγέ και τι μπορείς να κάνεις για να τα διορθώσεις:

  • Μην παίρνεις τα όριά σου παραμάσχαλα, να τα πηγαίνεις βόλτα, πότε από δω και πότε από εκεί, ανάλογα με το πως βολεύει τους άλλους, τους πολύτιμους άλλους, που δεν θέλεις με τίποτα να τους θίξεις. Πολύτιμος είσαι κι εσύ και τα όρια σου. Παλούκωσε τα κάπου και μην τα κουνήσεις, κάνε μόνο εξαιρέσεις, για πολύ αγαπημένα άτομα που θα το αναγνωρίσουν και θα το εκτιμήσουν.
  • Πιστεύεις –λανθασμένα- ότι οι άλλοι, θα καταλάβουν τι σε πειράζει και θα σταματήσουν να το κάνουν, χωρίς να χρειαστεί να πεις κάτι. Δεν θα σου πω ότι είναι γαϊδούρια, γιατί πολύ απλά, μπορεί και να μην είναι. Μπορεί να μην το έχουν καταλάβει, γιατί ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ. Δεν λέω να πιάσεις να φωνάζεις ή να γίνεις πικρός. Με τον υπέροχο τρόπο σου, πες απλά τι σε πειράζει και κάνε ένα βήμα πίσω. Μέτρα τι θα γίνει έπειτα. Όσοι σε σέβονται, μένουν. Οι υπόλοιποι είτε φεύγουν, είτε μένουν σε απόσταση.
  • Μην φοβάσαι να δείχνεις το πραγματικό σου πρόσωπο. Μην προσπαθείς να ωραιοποιείς τα λόγια ή τις πράξεις σου, ή να μαζεύεσαι μην τυχόν και δεν αρέσεις σε κάποιον. Βλέπεις οι άλλοι να κόπτονται για το πως τους βλέπεις εσύ; Για πες μου…
  • Τέλος, μην κάνεις κι εσύ το ανάποδο: μην ωραιοποιείς ΕΣΥ τους άλλους και τα σκ@τ@ τους, μόνο και μόνο για να μην χρειαστεί να τους αποκρούσεις. Να στο πω άλλη μια να το εμπεδώσεις: δεν χρειάζεται να παίξεις μποξ, μήτε να κοιτάξεις αηδιασμένος. Αρκεί να τα μαζέψεις και να φύγεις. Αυτό.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved