Αυτά τα ζώδια δεν δέχονται να τους μεταφέρεις το δράμα σου

Το δράμα σου και σε άλλη παραλία!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτά τα ζώδια δεν δέχονται να τους μεταφέρεις το δράμα σου

Υπάρχουν τέσσερα ζώδια που με το που θα τους μεταφέρεις το δράμα σου, ανεβάζουν τοίχους κι γυρνάει διακόπτης στο κεφάλι τους, για διαφορετικό λόγο και με διαφορετική αντίδραση σε ό,τι σε ταλαιπωρεί, το καθένα.

Αιγόκερως

Δεν θα στο πάω στα άκρα να σου πω ότι απλώς δεν γουστάρει το δράμα γενικότερα και κάνει ότι δεν καταλαβαίνει μέχρι να σηκωθείς να φύγεις από την αμηχανία που θα σε πιάσει στην παγωμένη αντίδραση του. Όχι. Θα σου δώσω μια διαφορετική οπτική: ο Αιγόκερως επειδή γενικότερα δεν είναι ο άνθρωπος που σε λούσει με συναίσθημα, θα σε ακούσει, θα εντοπίσει τι σε βασανίζει και μπορεί να σου δώσει την καλύτερη συμβουλή F@CKING EVER! Το πρόβλημα βρίσκεται στο timing: ίσως θα ήταν καλύτερα να στην δώσει όταν θα αντέχεις συναισθηματικά, να την ακούσεις…

Κριός

Ένας ακόμα που δεν ξέρει πως να αντιδράσει όταν του έρχεσαι με σπασμένη καρδιά, ή πόνο που σε διαπερνάει… Δεν είναι ότι δεν τα πάει καλά με το συναίσθημα, είναι ότι τον Κριό, τον διακατέχει μια τρομερή αμηχανία, για το τι πρέπει να κάνει. Προσπαθεί να σου πει ότι όλα θα πάνε καλά, μπας κι ηρεμήσεις, αλλά αν συνεχίσεις, με πάσα ειλικρίνεια, σου λέω, ότι δεν ξέρει πως να σε διαχειριστεί. Πάμε άλλη μια φορά: δεν αδιαφορεί. Πονάει μαζί σου, αλλά είναι η προσωποποίηση αυτού που λέμε socially awkward ανθρώπου. Να ξέρεις όμως ότι θα κάνει ότι μπορεί για να σε «διασκεδάσει», να σε κάνει να τραβήξεις την προσοχή σου και το νου σου, από ότι σε ανησυχεί.

Τοξότης

Θέλει πολύ να σε βοηθήσει, να σε δει χαρούμενο και πάλι, αλλά έχει την τάση να σου κάνει διδαχή, την ώρα που πονάς. Αυτό τον κάνει να φαίνεται κάπως αποστασιοποιημένο από το δράμα σου, αλλά δεν αποσκοπεί στο να σε κάνει να νιώσεις άβολα. Μάλλον εκείνος δεν έχει τον γλυκό και μαλακό τρόπο που χρειάζεσαι για να ανοιχτείς και να ξεφορτώσεις τον πόνο σου. Αλλά δεν θα σου αρνηθεί ποτέ την βοήθεια του και κυρίως, θα κάνει ότι του ζητήσεις για να νιώσεις καλύτερα. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, τα πάντα!

Υδροχόος

Μοιάζει πολύ με τον Τοξότη, αλλά και με τον Κριό: δεν θέλει να σε διώξει όταν του φέρνεις τον πόνο σου στο κατώφλι του, αλλά δεν ξέρει και τι να πει ή να κάνει για να ανακουφιστείς. Καταλήγει να σου δίνει συμβουλές για το ΔΕΝ έπρεπε να είχες κάνει (πράγμα που δεν χρειάζεσαι να ακούσεις εκείνη την στιγμή), θα σου πει για τις φορές που εκείνος πέρασε χειρότερα (επίσης, αχρείαστη πληροφορία) ή θα προσπαθήσει να σε κανακέψει με το να σε πιέσει ελαφρά, να βγείτε και να κάνετε κάτι μαζί. Καλές προθέσεις, αγνή καρδιά, αλλά αμήχανες αντιδράσεις!

Διάβασε περισσότερα:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved