Αυτά είναι τα... solulu ζώδια

Δίνουν λύση σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει

Άννα Ζαμάνη
Αυτά είναι τα... solulu ζώδια

Έχεις κάποιο πρόβλημα; Θέλεις βοήθεια; Δεν ξέρεις τι να κάνεις για να το "φτιάξεις". Ε, λοιπόν, τότε πρέπει να απευθυνθείς σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω. Γιατί είναι τα μόνα που μπορούν να σε βοηθήσουν πραγματικά και να σου δώσουν τη λύση που τόσο αποζητάς και έχεις ανάγκη. Πάμε να τα δούμε:

Το πρώτο από τα ζώδια της Γης για τα οποία θα σου μιλήσουμε. Και ξέρεις γιατί βάλαμε στο άρθρο αυτό μόνο τον Ταύρο, την Παρθένο και τον Αιγόκερω; Γιατί είναι τα μόνα τα οποία όντως μπορούν να δώσουν λύση σε κάθε πρόβλημα. Γιατί ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Γιατί πατάνε στη γη, είναι πρακτικά, μπορούν να οργανωθούν. Δεν αφήνουν το συναίσθημα να τα παρασύρει. Μιλάνε με την λογική τους. Το μυαλό τους "κόβει" και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του.

Θα σε ακούσουν, θα σου σταθούν και θα σε βοηθήσουν. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Όσο δύσκολο και να είναι το πρόβλημα σου, αυτά θα σου βρουν λύση. Θα σε κατευθύνουν σωστά. Και το σημαντικό είναι ότι θα σου πουν κάποια πράγματα έξω από τα δόντια. Όχι για να στην "πουν", αλλά για να σε βάλουν στον ίσιο δρόμο. Να σε ταρακουνήσουν και να σε ξεβουλιάξουν.

Δεν λέμε σε καμία περίπτωση ότι και τα άλλα ζώδια δεν θα σε βοηθήσουν στην δύσκολη στιγμή σου, αλλά θα το κάνουν με άλλο τρόπο. Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) θα σε στηρίξουν συναισθηματικά, τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) θα σου δώσουν θάρρος και κουράγιο, ενώ του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος)θα προσπαθήσουν να σε ανεβάσουν ψυχολογικά. Όμως τα ζώδια της Γης είναι αυτά που θα σου δώσουν την πρακτική λύση και τις συμβουλές για το πώς να κινηθείς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved