Είσαι Ζυγός και... single; Έλα σου πω τι φταίει!

Είσαι Ζυγός και single; Ψάχνεις και δεν βρίσκεις;

Σοφία Ανδρικοπούλου
Είσαι Ζυγός και... single; Έλα σου πω τι φταίει!

Έχεις ωροσκόπο Ζυγό, Σελήνη ή Αφροδίτη, σε αυτό το πανέμορφο ζώδιο; Έλα να σου πω το ριζικό σου! Αν είσαι single και ο ένας σου μυρίζει κι η άλλη σου βρωμάει, μάλλον φταίει το γεγονός ότι δεν μπορείς να ξεπεράσεις, να παραβλέψεις τα παρακάτω:

  • Μην κρυβόμαστε: οι πρώτες εντυπώσεις είναι σημαντικές για εσένα. Δεν μπορείς να παραβλέψεις κάποια πράγματα, όπως την καθαριότητα του άλλου, ή το αν μιλάει κι εκφράζεται σωστά.
  • Θέλεις να δεσμευτείς, θέλεις να κάνεις σχέση, αλλά δεν δέχεσαι να βάλεις δίπλα σου, ό,τι να ναι. Να μπορείς να παρουσιάσεις το άλλο άτομο σε τρίτους, χωρίς σακούλα στο κεφάλι και χωρίς να χρειάζεται να προλογίσεις «μην τον κοιτάτε έτσι, έχει καλή ψυχούλα και πλούσιο εσωτερικό κόσμο!». Να τα έχει όλα αυτά, αλλά να μην μείνουμε στον βασικό εξοπλισμό!
  • Προσπαθείς –κι ο Θεός, ξέρει πόσο πολύ!- να δικαιολογήσεις συμπεριφορές και λαλακίες, αλλά όσο και να θέλεις να κάνεις τα στραβά τα μάτια, έχει στραβωθεί το «είναι» σου και λες «ε, όχι! Καλύτερα εγώ κι ο καναπές μου, παρά με αυτό το βλήμα!»
  • Ξέρεις ότι αξίζεις τα καλύτερα, διότι τα καλύτερα δίνεις κι εσύ, επομένως, το ανεπτυγμένο αίσθημα της δικαιοσύνης σου, δεν σου επιτρέπει να δέχεσαι κάτι λιγότερο από εκείνο που θα δώσεις με χαρά και γενναιοδωρία. Άστο καλύτερα. Μόνος σου. Τα είπαμε.
  • Τέλος, είσαι Ζυγός και είσαι single, διότι δεν θέλεις να μπλέκεις με ανθρώπους που δεν σέβονται τα λεπτά, ευγενικά, δίκαια, όρια που έχεις θέσει στην ζωή σου. Μπορεί να μην βγαίνεις να τα διατυμπανίζεις, αλλά είναι εκεί και μπορεί ο καθένας να τα δει, αρκεί να έχει λίγη τσίπα πάνω του και να έχει μια δόση ευαισθησίας. Αν απουσιάζουν αυτά, -πάμε πάλι να πούμε το τραγουδάκι μας- ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ…

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved