Όλα όσα κάνει ο Σκορπιός και καμαρώνει γι’ αυτά

Είσαι Σκορπιός τσαχπίνης και τρομερός; Φυσικά και είσαι, αν κάνεις, λες ή σκέφτεσαι όπως θα σου γράψω παρακάτω!

Αν ταυτίζεσαι κι εσύ που δεν είσαι Σκορπιός, να το ξέρεις, ο ωροσκόπος, η Σελήνη ή η Αφροδίτη σου στο ζώδιο αυτό, θα φταίει!

Είμαι Σκορπιός!

  • Φυσικά και είμαι καχύποπτος. Κάθε πληροφορία που δέχομαι, την τσεκάρω, ή αν κάτι μου «μυρίζει» περίεργα, την κρατάω και δεν την αποδέχομαι. Το ότι κουνάω το κεφάλι, δεν σημαίνει κατά ανάγκη, ότι συμφωνώ κιόλας!
  • Είμαι Σκορπιός! Εννοείται ότι πρώτα αντιπαθώ κάποιον/α που πρωτογνωρίζω και μετά σιγά σιγά, αν υπάρχουν τα κατάλληλα στοιχεία, αρχίζω να τον/την συμπαθώ και μπορεί να καταλήξουμε αδελφές ψυχές! Αλλά στην αρχή… ΝΟ!
  • Φυσικά και είτε αγαπώ, είτε μισώ. Είτε κάνω κάτι με όλη μου την καρδιά, είτε δεν το κάνω καθόλου. Είτε είμαι μέσα, είτε, άντε γειά! Ύψος και βάθος, ζεστό και κρύο. Το’ χεις; Μην μου ζητάς τότε ισορροπημένες καταστάσεις. Αυτά, να τα πεις στο ζώδιο πριν από το δικό μου!
  • Ναι, θα σε συγχωρέσω (σε κάποιο παράλληλο Σύμπαν), αλλά θα θυμάμαι για πάντοτε τι μου έκανες και παίζει να σε μισώ μέχρι και το νεκροκρέβατο σου (ναι, το δικό σου, σκουλήκι!)
  • Είμαι Σκορπιός: παρατηρώ και δεν μιλάω, κι όταν μιλήσω, θα είναι η τελική μου γνώμη και δεν θα την αλλάξω. Παρατηρώ και μαθαίνω. Παρατηρώ και δικάζω. ΔΙΚΑΖΩ, ΕΙΠΑ!
  • Λένε ότι δεν εμπιστεύομαι εύκολα. Απορώ γιατί το λένε και δεν το δέχονται ως αξίωμα! Φυσικά και δεν εμπιστεύομαι εύκολα, διότι δεν είμαι ηλίθιος να γίνω κατά λάθος τρωτός, έχοντας αποκαλύψει πράγματα και λεπτομέρειες για εμένα και την καρδούλα μου σε άλλον! Άκου εκεί…
  • Είμαι Σκορπιός και είμαι πολύ εύκολος στις σχέσεις μου! Τον έλεγχο τον έχω εγώ, είμαι κτητικός και είναι υποχρέωση σου να είσαι κτήμα μου, διότι σαν και μένα κανείς δεν θα σε αγαπήσει, παλιοβλήμα. Τόοοοοοοσο απλά!
  • Είμαι πολύ καλός για τα μούτρα σας, αλλά τα δικά μου σπάνια συνεργάζονται με την πραγματική μου διάθεση και δείχνω απρόσιτος και κομμάτι ζόρικος. Ψυχούλα γλυκιά που δαγκώνει, τσιμπάει και αφήνει σημάδια είμαι, όταν όμως με πειράξεις. Αν δεν με πειράξεις, θα… σε πειράξω εγώ πρώτος!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved