Αυτά τα ζώδια μόλις καταλάβουν ότι δένονται, το βάζουν στα πόδια

Όταν νιώσουν ότι βγάζουν συναισθήματα για τον/την άλλο/η, τα πιάνει ένας πανικός

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια μόλις καταλάβουν ότι δένονται, το βάζουν στα πόδια
Bigstock

Και τι κάνουν; Το βάζουν στα πόδια. Τρέχουν για να σωθούν. Το θέμα το έχουν τα ίδια. Το πρόβλημα είναι ο ίδιος τους ο εαυτός. Μόλις νιώσουν ότι αρχίζουν να δένονται με τον/την άλλο/η, τα πιάνει μια τρέλα και τα κάνουν μπάχαλο στην όποια σχέση ή στο φλερτ τους. Δεν μπορούν να αντέξουν την ιδέα της συναισθηματικής δέσμευσης. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος. Ένα "όνομα", μια ολόκληρη ιστορία. Πόσα και πόσα δεν έχεις ακούσει για την ανεξαρτησία του Διδύμου, για το ελεύθερο πνεύμα του και για το γεγονός ότι δεν μπορεί να δεθεί, να μείνει στάσιμος και να κάνει οτιδήποτε σοβαρό στη ζωή του. Οι μόνοι Δίδυμοι που το καταφέρνουν αυτό είναι όσοι έχουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο αρκετό Ταύρο ή Καρκίνο. Ο γνήσιος Δίδυμος με πλανήτες στους Διδύμους, δεν μπορεί να δεθεί και να ρίξει άγκυρα σε μια σχέση. Μόλις καταλάβει ότι αρχίζει να νιώθει πράγματα, τρομάζει και το βάζει στα πόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο... απέναντι του Διδύμου, ο Τοξότης, δεν διαφέρει καθόλου από εκείνον. Είναι για να τα λέμε και όλα τόσο ίδιοι στο κομμάτι αυτό. Ο Τοξότης θέλει να νιώθει πως έχει ελεύθερο σώμα, καρδιά και ψυχή. Ο μόνος Τοξότης που θέλει να δεθεί και να αγαπήσει και να αγαπηθεί με παθος κτλ είναι αυτός που έχει Σκορπιό στο ωροσκόπιό του. Ο Τοξότης με Τοξότες είναι το ελεύθερο πνεύμα που θέλει να καβαλάει το άλογό του και να βολτάρει στους αγρούς. Το αίσθημα της καψούρας τον τρομάζει και τον κάνει να θέλει να φύγει μίλια μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τρίτος στην σχετική μας λίστα, αλλά ίσως και ο χειρότερος από όλους στο θέμα αυτό είναι ο Υδροχόος. Αν πετύχεις Υδροχόο με πολύ Ιχθύ στο ωροσκόπιό του, κράτα τον. Αν έχει Υδροχόο ή Αιγόκερω, τότε να ξέρεις ότι θα είναι ψυχρός, απόμακρος, δεν θα μπορεί να εκφράσει κανένα συναίσθημά του, θα θέλει να νιώθει ελεύθερος και ανεξάρτητος και ότι δεν έχει ανάγκη τίποτα και κανέναν. Δεν είναι ότι δεν νιώθει πράγματα. Σαφώς και νιώθει, αλλά αυτά που νιώθει τον φοβίζουν και προτιμά τη φυγή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved