Μια σχέση με αυτά τα ζώδια, θα σου αφήσει «ανεξίτηλα σημάδια»

Θα τη θυμάσαι για πάντα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο

Άννα Ζαμάνη
Μια σχέση με αυτά τα ζώδια, θα σου αφήσει «ανεξίτηλα σημάδια»

Δεν θα την ξεχάσεις και ποτέ δεν θα φύγουν από το μυαλό σου όσα έζησες με αυτά τα ζώδια. Γιατί η σχέση μαζί τους και τα όσα σου προσφέρανε ή σου... προκαλέσανε, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό σου. Θα έχεις να λες και στα εγγόνια σου ακόμα ιστορίες από όσα κάνατε ή βιώσατε μαζί. Για πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια σχέση με Σκορπιό θα σε αλλάξει για πάντα. Θα σε μεταμορφώσει. Γιατί θα είναι έντονη και παθιασμένη. Είτε αντέξει στον χρόνο είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι στο πλευρό ενός Σκορπιού καμία μέρα δεν θα είναι συνηθισμένη και τα συναισθήματα που θα νιώσεις θα είναι πρωτόγνωρα. Μπορεί στο τέλος να τον κράξεις τον Σκορπιό, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τον ξεχάσεις ποτέ. Και πάντα θα τον συγκρίνεις με την επόμενη σχέση σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός στις σχέσεις του προσφέρει πάθος, ένταση, ενέργεια. Δεν είναι καθόλου βαρετός, ξέρει τι να κάνει για να σου εξάψει το ενδιαφέρον και τη φαντασία, αλλά και πώς να σε κάνει να βγεις έξω από τα συνηθισμένα. Μαζί του θα ζήσεις πρωτόγνωρες καταστάσεις και η σχέση σας θα έχει πολλά ups and downs. Ο Κριός όμως έχει τον τρόπο του να γίνεται ξεχωριστός και να "γράφει" στο μυαλό σου όσο λίγα ζώδια.

ΛΕΩΝ

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όταν ο Λέοντας αγαπά, κάνει το ταίρι του να νιώθει βασιλιάς/βασίλισσα. Δίνεται με πάθος, ένταση και ψυχή. Δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του. Σε όλα είναι στα "κόκκινα". Είτε στην αγάπη, είτε στον θυμό, είτε στη ζήλεια, είτε στην διεκδίκηση. Μια σχέση με έναν Λέοντα θα σε κάνει να δεις τον κόσμο με άλλο μάτι. Θα σε στιγματίσει και δεν θα μπορέσεις να τον ξεχάσεις ποτέ.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved