Τα ζώδια που κάνουν τρομερή υπομονή μέσα στη σχέση για να μην την διαταράξουν

Κάνουν μόνιμα τα στραβά μάτια...

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που κάνουν τρομερή υπομονή μέσα στη σχέση για να μην την διαταράξουν

Δεν θέλουν να τσακώνονται, γι' αυτό και κάνουν πάντα ένα βήμα πίσω. Η αλήθεια είναι ότι αφήνουν πολλά να περάσουν χωρίς να αντιδράσουν. Δεν είναι ότι δεν βλέπουν τα στραβά και τα λάθη, απλώς επιλέγουν να τα παραβλέπουν απλά και μόνο για να υπάρχει ηρεμία στην σχέση και να μην χωρίσουν. Ο χωρισμός για εκείνα είναι η έσχατη λύση και θα έρθει μόνο εάν πραγματικά έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και δεν πάει άλλο. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι αυτό που λέμε "πιστό σκυλί" στη σχέση του. Θα κρατήσει το στόμα του κλειστό, δεν θα συνεχίσει έναν καβγά, θα δώσει πολλές φορές τόπο στην οργή και θα κάνει πρώτος εκείνος κίνηση για να τα ξαναβρεί με το ταίρι του μετά από μια διαφωνία. Θα αντέξει πολλά ο Καρκίνος. Σε σημείο να κάνει κακό στην ψυχική, αλλά και σωματική του υγεία με τόση πίεση που συσσωρεύει μέσα του και δεν την εκφράζει.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν αντέχει τις εντάσεις. Θέλει ηρεμία και ησυχία στη μέρα του, στη ζωή του και στη σχέση του. Δεν μπορεί τους τσακωμούς και τα νεύρα και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μην διαταράσσεται η ισορροπία. Αντέχει πολλά... Δεν μιλάει, δεν προκαλεί και προσπαθεί να βρει πάντα μια συμβιβαστική λύση. Κάνει γαϊδουρινή υπομονή και δεν φεύγει εύκολα από τη σχέση του, παρά μόνο αν έχει βρει τον/την επόμενο/η.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίτο και τελευταίο ζώδιο το οποίο κάνει απίστευτη υπομονή μέσα στην σχέση του, είναι ο Ιχθύς. Στόμα έχει και μιλιά δεν έχει. Δεν το ανοίγει για να εκφράσει κανένα παράπονο. Αντέχει τα πάντα. Κάνει εκείνος υποχωρήσεις και χατίρια. Από τα τρία ζώδια, ο Ιχθύς είναι αυτός που θυματοποιείται περισσότερο. Κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην χωρίσει, να βλέπει το ταίρι του ευτυχισμένο και δεν σταματά να δίνει και να προσφέρει ό,τι έχει και δεν έχει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved