Τέσσερις γυναίκες του ζωδιακού που θα σου βγάλουν το λάδι μέχρι να τις καταφέρεις

Αν θεωρείς ότι η κατάκτησή τους είναι εύκολη, τότε θα την πατήσεις

Έμμα Ριζοπούλου
Τέσσερις γυναίκες του ζωδιακού που θα σου βγάλουν το λάδι μέχρι να τις καταφέρεις
Arguing couple Bigstock

Οι γυναίκες του ζωδιακού, που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να δείχνουν χαλαρές, καλόβολες ή και αφελείς, όμως -πίστεψέ μας- όχι μόνο δεν είναι, αλλά θα χρειαστεί πολύς κόπος και χρόνος από την πλευρά ενός άντρα για να τις κατακτήσει. Μπορεί να βγάλουν αρκετές απαιτήσεις, λόγω χαρακτήρα ή απλά να έχουν σχέδιο... Ό,τι κι αν είναι, μην τις υποτιμήσεις γιατί θα την πατήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Για να είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν κατάλαβε, αν στην Ψαρίνα αρέσει να την κυνηγούν ή είναι UFO και δεν καταλαβαίνει ότι κάποιος ενδιαφέρεται γι’ αυτήν. Ντροπαλή ούσα, δύσκολα κάνει την πρώτη κίνηση και συνήθως, όταν την προσεγγίζουν ερωτικά είναι πολύ κουμπωμένη. Βέβαια, δεν είναι από τα πιο «δύσκολα» ζώδια του ζωδιακού για να τη ρίξεις. Αν μαζί με τον ρομαντισμό γίνεις λίγο πιο επίμονος στο κυνήγι της, δε θα αργήσει να υποκύψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Καρκίνα έχει την τάση να προσελκύει τους κυνηγούς. Είναι κι αυτή ντροπαλή και ταυτόχρονα πολύ επιφυλακτική. Κυριολεκτικά, στα ερωτικά της πηγαίνει σαν τον… κάβουρα γι’ αυτό θέλει λίγο… δουλίτσα παραπάνω για να ανοιχτεί σε όποιον της αρέσει. Τελικά όμως, το αποτέλεσμα θα την δικαιώσει αφού θα κερδίσει την αγάπη της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως γνωστό, είναι το ζώδιο της λεπτομέρειας, παρατηρεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ και τίποτα δεν ξεφεύγει από την προσοχή του. Όταν συναντά κάποιον άντρα, πρέπει να γνωρίζει στάνταρ ότι θέλει να είναι μαζί της (κι όχι μόνο για μια νύχτα) γι’ αυτό και δεν είναι εύκολη περίπτωση. Χρειάζεται πολύ κυνήγι, σειρά ρομαντικών χειρονομιών, απανωτά ραντεβού και αρκετή κουβέντα για να πειστεί και τελικά να υποκύψει.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια και κάπως νάρκισσος (την αλήθεια λέμε), οπότε κι η γυναίκα αυτή κολακεύεται ιδιαίτερα, όταν την κυνηγούν και γίνεται το αντικείμενο της προσοχής και του ενδιαφέροντος από κάποιον που της αρέσει. Θέλει να της κάνουν κομπλιμέντα, να την κοιτάζουν με θαυμασμό, να την κανακεύουν (και ποιος δε θέλει δηλαδή) και γενικά να της δείχνουν ότι την βλέπουν σαν την επόμενο σύντροφο/σύζυγο κι όχι μόνο ερωμένη!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved