Έτσι αντιδρά η Παρθένος, όταν τα παίρνει άγρια

Κρατάει μέσα της τον θυμό ή τον βγάζει προς τα έξω;

Έμμα Ριζοπούλου
Έτσι αντιδρά η Παρθένος, όταν τα παίρνει άγρια

Το κάθε ζώδιο εκδηλώνει τον θυμό του με διαφορετικό τρόπο, ο οποίος μπορεί να είναι από υπερβολικός έως εξαιρετικά εσωστρεφής. Όμως αν τα παρατηρήσουμε προσεκτικά, σίγουρα μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για τις αντιδράσεις κάθε ζωδίου ξεχωριστά.

Πώς αντιδρά η Παρθένος, όταν είναι θυμωμένη; Τσέκαρε παρακάτω:

Κάθε Παρθένος έχει κολλάει πολύ στο τι είναι σωστό και τι είναι λάθος και τις λεπτομέρειες, οπότε είναι φυσικό να «τα παίρνει κρανίο» αρκετά συχνά. Τις περισσότερες φορές, όμως, θα «καταπιεί» τον εκνευρισμό ή τον θυμό της και θα τον αφήσει να τον «τρώει» μέσα της. Λόγω της φυσικής συστολής και ταπεινότητας που διαθέτει, πολύ σπάνια θα εκφραστεί και θα αφεθεί να επηρεάσει τις καταστάσεις γύρω του.

Όμως, είναι πάνω από όλα άνθρωπος και, με την παραμικρή αφορμή, θα εκραγεί ή θα ξεσπάσει επάνω σου. Μία Παρθένος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει εξοργιστεί με κάτι που έκανες πριν μήνες, το οποίο εσύ μετά βίας θυμάσαι. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι γνωστή για τις... υστερίες της, οπότε θα αρχίσει να σε περνάει γενναιές δεκατέσσερις κι ας είναι για πράγματα που θεωρείς ασήμαντα. Μόνο εσωστρεφή δεν λες την αντίδρασή της!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved