Θες να τα ξαναβρείς με την Ζυγίνα; Mission not... impossible!

Έτσι θα την ξανακερδίσεις

OΚ! Χωρίσατε και την θέλεις πίσω. Σε νιώθουμε! Λογικό να σε έχει «μαγέψει» με τον τρόπο της και να έχει μπει για τα καλά στην καρδιά σου. Μην απογοητεύεσαι! Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση. Τρόπος για να ξανακερδίσεις μια Ζυγίνα, υπάρχει κι εμείς θα σου τον αποκαλύψουμε!

Είναι το ζώδιο που δύσκολα χωρίζει και από την στιγμή που πήρε την απόφαση να τελειώσει την σχέση σας, σημαίνει ότι είναι σίγουρη ότι έκανε το σωστό και ότι το ρομαντικό και ερωτικό στοιχείο της για σένα, έχει χαθεί. Να ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη κάποιον άλλο στο μυαλό ή στην καρδιά της, διότι οι Ζυγοί (άντρες και γυναίκες) δεν φεύγουν από μια σχέση, αν δεν έχουν βρει πρώτα αντικαταστάτη/τρια και φυσικά δεν μένουν για καιρό μόνοι τους.

Fan του μυαλού της

Κατ' αρχάς, πρέπει να της δείξεις ότι θαυμάζεις το μυαλό της κι όχι μόνο την εμφάνισή της. Να την πείσεις ότι παρ' όλο που υπάρχουν πολλά αξιόλογα άτομα γύρω σας, εσείς είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Ότι έχετε ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ σας. Ανέβασέ την ψυχολογικά, κάνε της κομπλιμέντα, όμως πρόσεχε να μην φαίνονται στημένα ή… «γλείψιμο».

Δείξε ότι είσαι ο βράχος της

Κάνε την να καταλάβει ότι θα είσαι πάντα εκεί για εκείνη και θα την στηρίζεις ό,τι και να συμβεί, στα εύκολα και τα δύσκολα. Ακόμα, δείξε πρόθυμος να αλλάξεις και να βελτιώσεις κάποια πράγματα στον χαρακτήρα και στην συμπεριφορά σου. Η απολυτότητα σε ένα ζώδιο του αέρα δεν γίνεται αποδεκτή με χαρά.

Ειρήνη ημίν

Ο Ζυγός είναι ζώδιο που απεχθάνεται καβγάδες και εντάσεις και προτιμά τους συμβιβασμούς και τις υποχωρήσεις. Πιάνει αν της πεις ότι έχει σε όλα δίκιο και συμφωνείς μαζί της, αλλά μην το κάνεις. Αν έχεις άλλη άποψη, διαφωνείς ή θεωρείς ότι σε αδικεί, προσπάθησε να μην τσακωθείς, αλλά να της αποδείξεις την δική σου πλευρά. Να είσαι ήρεμος, χαμηλών τόνων, ευγενικός και συζητήσιμος, έτοιμος να αγγίξεις και πιο ευαίσθητα θέματα, ώστε να βρεθεί λύση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved